Videohra Harry Potter a relikvie smrti – část 2. v prodeji

18. 7. 2011 15:10    Rubrika: Tiskové zprávy

VIDEOHRA HARRY POTTER A RELIKVIE SMRTI – ČÁST 2. V PRODEJI

Videohra Harry Potter a relikvie smrti – část 2. v prodeji

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Zapojte se do bitvy o Bradavice

Divize EA Play společnosti Electronic Arts a společnost Warner Bros. Interactive Entertainment dnes oznámily zahájení prodeje videohry Harry Potter a relikvie smrti – část 2. na českém a slovenském trhu. Napínavé finále Harryho příběhu provede hráče všemi významnými okamžiky a klíčovými místy a umožní jim naposledy převzít roli mladého čaroděje, jenž svede závěrečný souboj na život a na smrt s lordem Voldemortem a jeho temnými silami.

Videohra Harry Potter a relikvie smrti – část 2. je bezpochyby nejakčnějším dílem celé série. Vůbec poprvé mají hráči možnost ovládat své oblíbené čarodějnické hrdiny, z nichž každý sehraje v boji proti Temnému pánovi svou specifickou roli. V očekávané konečné bitvě o Bradavice bude kromě Harryho možné hrát i za Hermionu, Rona, Ginny, Seamuse, Nevilla, Molly Weasleyovou a profesorku McGonagallovou. Hráči se také mohou těšit na vylepšené funkce herního systému jako například nový systém kouzlení nebo intuitivní způsob krytí za objekty, díky nimž jsou souboje se strašlivými bytostmi kouzelnického světa maximálně realistické.

„Vynaložili jsme velké úsilí, abychom našim fanouškům přinesli hru, po níž vždy toužili – nejenže mohou hrát za Harryho, ale také za všechny ostatní důležité postavy příběhu. Hra nabízí dosud nejautentičtější a nejatraktivnější herní zážitky s Harry Potterem a postaví vás přímo do první linie závěrečné bitvy o Bradavice,“ uvedl Harvey Elliott, generální manažer studia EA Bright Light™.

Bradavice jsou obleženy silami lorda Voldemorta. Hráči se vydávají na nebezpečnou misi s cílem najít a zničit zbývající viteály a společně s nimi i Voldemorta. Vniknou do vysoce zabezpečených sejfů Gringottovy banky, uniknou kouzlu Fiendfyre z komnaty Nejvyšší potřeby a během rozhodujícího boje o Bradavice se utkají s nejmocnějšími Voldemortovými nohsledy. Zažijí Bradavice jako dosud nikdy předtím a budou muset vynaložit veškeré své kouzelnické umění, aby dokázali zdolat takové protivníky, jako jsou smrtijedi, mozkomoři a obři.

Titul Harry Potter a relikvie smrti – část 2. vyvinulo studio EA Bright Light v licenci společnosti Warner Bros. Interactive Entertainment. Aktuálně přichází do prodeje ve verzích pro videoherní a zábavní systém Xbox 360®, počítačový zábavní systém PlayStation®3, Wii™, Nintendo DS™ a PC.

Tiskové zprávy

Diskuse