Personální změny v Lenovu

18. 7. 2011 16:33    Rubrika: Tiskové zprávy

Personální změny v Lenovu

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Lenovo posiluje od začátku července 2011 svůj tým. Tomáš Reizer nastupuje na pozici Service Delivery Manager pro Českou republiku a Řecko a David Buřič byl jmenován na pozici Consumer Sales Representative.

Tomáš Reizer (41 let) je zkušeným specialistou v oblasti péče o zákazníky, řízení kvality a managementu partnerských sítí. Před nástupem do společnosti Lenovo pracoval od roku 1999 pro společnost Philips CLS pro střední a východní Evropu a střední Asii, kde zastával pozici Senior Consumer Care Manager. Na pozici Service Deliver Manager bude zodpovědný za řízení servisní sítě České republiky a Řecka. Tomáš Reizer vystudoval VŠE v Praze a k jeho koníčkům patří cyklistika a kultura.

David Buřič (31 let) bude na své pozici Consumer Sales Representative úzce spolupracovat s významnými obchodními partnery na poli retailu/e-tailu a bude se starat o řadu produktů IdeaPad/IdeaCentre na českém trhu. Před nástupem do společnosti Lenovo pracoval pro společnost ASUS, kde zastával pozice Retail Key Account Manager a Country Product Manager. David Buřič vystudoval VŠE v Praze a mezi jeho záliby patří cestování a sport (zejména fotbal).

Tiskové zprávy

Diskuse