Belkin - ocenění IDEAR za průmyslový design

20. 7. 2011 18:45    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Belkin získala prestižní ocenění IDEA® za vynikající průmyslový design

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Belkin byla oceněna za špičkový firemní design a získala dvě bronzová ocenění

Americká asociace průmyslových designérů minulý týden udělila společnosti Belkin dvě bronzové ceny International Design Excellence Awards (IDEA®) 2011 za inovativní design. Tyto dvě bronzové ceny řadí společnost Belkin mezi přední oceněné firmy v roce 2011, po bok společností Samsung, Microsoft a GE Healthcare.

Společnost Belkin získala ocenění za nabíjecí stanici Conserve Valet v kategorii komunikačních nástrojů; za zařízení na sledování spotřeby Conserve Gateway and Display (dostupné pouze v USA) v kategorii domácích zařízení a za přepěťovou ochranu Conserve Smart AV v kategorii domácí zábavy. Produkty Belkin Conserve inspirují k šetření elektrickou energií a poskytují snadné a účinné nástroje pro všechny, které zajímá spotřeba energie doma i v práci.

Společnost Belkin je stálicí v seznamu oceněných IDEA®. Od roku 2007 získala 10 cen a za posledních pět let se zařadila mezi pětici nejlepších ve firemní kategorii. Belkin má v tomto seznamu vybranou společnost předních firem, jako je Samsung, Apple, GE Healthcare, Dell, Panasonic a Herman Miller.

Ocenění IDEA® se udělují za vynikající výsledky v oblasti designu produktů, trvalé udržitelnosti, interaktivního designu, strategie, výzkumu a koncepce. Všeobecně se pokládá za nejprestižnější designérské klání, do kterého se letos zapojil rekordní počet účastníku z 39 zemí. Porota dvaceti mezinárodních odborníků zvolila vítěze a ocenila 524 finalistů. Udělila 27 zlatých, 68 stříbrných a 96 bronzových ocenění. Kromě dvou bronzových ocenění do finále postoupily i další dva produkty Belkin, a to monitor spotřeby Conserve Insight a chladicí podložka Laptop Cooling Lounge, které se dostaly až do druhého kola.

Citace:

„Design inspirovaný lidmi je jádrem všeho, co ve společnosti Belkin děláme. Je neoddělitelnou součástí DNA naší značky,“ prohlásil Ernesto Quinteros, Chief Brand Officer společnosti Belkin. „Ocenění IDEA® představují to nejlepší z celého světa a vzdávají hold produktům, které harmonicky spojují inovace s estetikou. V posledních pěti letech dosahujeme předních umístění, která dokazují, že je společnost Belkin významným představitelem průmyslového designu.“

Tiskové zprávy

Diskuse