EA - Tiger Woods PGA TOUR 12

20. 7. 2011 17:51    Rubrika: Tiskové zprávy

TIGER WOODS PGA TOUR 12: THE MASTERS MÍŘÍ NA PC A MAC

EA - Tiger Woods PGA TOUR 12

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Nejprodávanější golfová série také pro PC/Mac s legendárním hřištěm Augusta National a turnajem Masters

Společnost Electronic Arts dnes oznámila, že úspěšná videohra Tiger Woods PGA TOUR® 12: The Masters vyjde 9. září 2011 také pro platformy PC a Mac. Jejich majitelé se tak konečně budou moci vydat na legendární hřiště v golfovém klubu Augusta National a prožít tamní slavný turnaj Masters.

„V rámci rozšiřování našeho golfového portfolia nás velice těší, že můžeme nabídnout zážitky z turnaje Masters a golfového klubu Augusta National také uživatelům PC a Maců,“ uvedl viceprezident a generální manažer EA SPORTS™ pro golfový byznys Mike Taramykin.

Tiger Woods PGA TOUR 12: The Masters pro PC/Mac bude obsahovat řadu herních funkcí a prvků:

  • Cesta k Masters: Odstartujte svou „Road to the Masters“ na amatérské tour a propracujte se náročnými soutěžemi Q-School, Nationwide Tour a PGA TOUR. Na vlastní kůži se pak seznámíte s bohatou historií a jedinečnou atmosférou turnaje Masters a utkáte se o titul šampióna, kterému náleží jedna z nejslavnějších golfových cen světa - zelené sako.
  • Momenty Masters: Vraťte se do historie, znovu prožijte slavné momenty Masters a zjistěte, kde si stojíte ve srovnání s největšími golfovými legendami.
  • Tiger na Masters: Projděte si všechna čtyři Tigerova vítězství na Masters a zkuste vyrovnat, či dokonce překonat jeho turnajové rekordy.
  • Inside Augusta: Přesný popis jednotlivých jamek jednoho z nejslavnějších hřišť na světě - Augusta National Golf Club.
  • 16 mistrovských hřišť: Vydejte se na jedny z nejkrásnějších a nejslavnějších hřišť světa, jako jsou Pebble Beach, St. Andrews, TPC Sawgrass a mnoho dalších!
  • Photo Game Face: Nahrajte si vlastní fotku do hry a s pomocí technologie Photo Game si vytvořte svého golfistu.

Součástí každé kopie Tiger Woods PGA TOUR 12: The Masters je navíc i tříměsíční předplatné webové hry Tiger Woods PGA TOUR® Online*, v níž si lze vychutnat autentický golf s pouhým připojením k internetu. Jako privilegovaní členové mají hráči přístup k dalším funkcím jako rozšířený multiplayerový režim, dalších 14 hřišť nebo skupinové turnaje. Již registrovaní členové Tiger Woods PGA Tour Online obdrží slevu ve výši \$10 na předobjednávku titulu Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters z nového portálu EA Origin™.

EA SPORTS™ je přední značkou v oblasti interaktivního sportovního softwaru na světě. Vycházejí pod ní komerčně nejúspěšnější videoherní série, v nichž nechybí přední interaktivní technologie, globální videoherní soutěže a nejmodernější digitální herní prvky. Značka EA SPORTS otevírá bezprostřední přístup ke sportovním emocím v řadě špičkových simulací, jako jsou Madden NFL Football, fotbalová FIFA, hokejová NHL®, basketbalová NBA LIVE, NCAA® Football, golfová Tiger Woods PGA TOUR®, boxerská Fight Night, bojové sporty přináší EA SPORTS MMA a domácí fitness EA SPORTS Active™.

Další informace o Tiger Woods PGA TOUR® 12: The Masters naleznete na webu www.easports.com/golf. Čerstvé novinky přináší i česko-slovenská komunitní stránka příznivců her EA SPORTS na adrese http://www.facebook.com/easports.czsk.

*Vyžadováno připojení k internetu, Unity Web Player a účet EA. Minimální věk pro registraci EA účtu je 13 let.

Tiskové zprávy

Diskuse