TomTom High Speed Multi Charger - automobilová dobíjecí roztrojka

20. 7. 2011 18:00    Rubrika: Tiskové zprávy

Bleskové nabíjení více přístrojů s TomTom High Speed Multi-Charger

TomTom High Speed Multi Charger - automobilová dobíjecí roztrojka

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Novinka od TomTomu: rychlá automobilová nabíječka pro nabíjení až tří zařízení současně

TomTom představil High Speed Multi-Charger: první nabíjecí řešení značky TomTom, které dokáže nabíjet až tři různá zařízení v automobilu v jeden okamžik – a to až čtyřikrát rychleji než jiné nabíječky.

Nová automobilová nabíječka TomTom byla navržena speciálně pro přenosné navigační přístroje, jimž zajistí dostatečný přísun energie za všech okolností. Stejně jako veškeré originální příslušenství od TomTomu se i High Speed Multi-Charger chlubí oceněným designem tohoto výrobce. Jeho drobný a úhledný design se bude stejně dobře vyjímat v automobilu, kamionu či karavanu.

„TomTom High Speed Multi-Charger mění dosavadní pravidla nabíjení,“ říká Robert Červenák, Senior Account Manager Czech Republic, TomTom. „Je to první kus našeho příslušenství, který umožňuje uživatelům nabíjet svá zařízení TomTom, ale i jiná mobilní zařízení současně – jako jsou mobilní telefony nebo DVD přehrávače – a to podstatně rychleji než jiné nabíječky.“

Řidiči se mohou spolehnout, že všechna jejich zařízení budou ve stejnou dobu plně nabitá. Zatímco většina konkurenčních výrobků uvádí svůj výkon při nabíjení až 2,1 ampérů, ve skutečnosti je tento výkon rozdělen mezi jednotlivé porty. Když do takové nabíječky připojíme více než jedno zařízení, rychlost nabíjení se výrazně sníží. To ale není případ High Speed Multi-Charger, jehož dva dedikované USB porty poskytují vždy maximální rychlost nabíjení.

Kromě 1,2-ampérového nabíjecího portu určeného pro mobilní telefony a MP3 přehrávače zde nalezneme také 2,1-ampérový port k nabíjení USB zařízení s vyšší spotřebou, jako je iPad či iPhone. Nabíjení probíhá až čtyřikrát rychleji a bez negativního vlivu na výkon ostatních portů. Kromě zmíněných dvou portů nechybí ještě jeden dedikovaný port pro napájení 12V zařízení, jako např. DVD přehrávačů.

Novinku ocení především ti řidiči, kteří tráví většinu svého času na cestách a používají různá elektronická zařízení za jízdy. Skvěle se hodí i rodičům plánujícím dlouhou prázdninovou cestu, během které je potřeba udržet děti zabavené prostřednictvím automobilového DVD systému, dobíjet mobilní telefony a současně se nechat vést elektronickou navigací.

TomTom High Speed Multi-Charger je originální příslušenství TomTom, které umožňuje plné dobití různých elektronických zařízení až čtyřikrát rychleji.

Cena a dostupnost

Nový TomTom High Speed Multi-Charger je k dostání v obchodech za doporučenou cenu 619 Kč včetně DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse