Nintendo 3DS - Star Fox 3D se představí v září

26. 7. 2011 19:23    Rubrika: Tiskové zprávy

STAR FOX 3D SE NA NINTENDO 3DS PŘEDSTAVÍ JIŽ

Nintendo 3DS - Star Fox 3D se představí v září

Připravte se na novou grafiku, ovládací prvky gyroskopem a zcela nové mody pro více hráčů

14 let poté co se střílečka Lylat Wars zapsala do srdcí všech fanoušků Nintenda, se můžete opět připravit na prožití bitvy o planetární systém Lylat v přepracované verzi pro Nintendo 3DS, která se představí již 9. září 2011. Hra, která původně dobyla Nintendo 64, se nyní vrací jako Star Fox 64 3D.

S kompletně novou 3D grafikou, věrně obnoveným skriptem, novým dabingem a především s novým multiplayer módem, využívajícím Nintendo 3DS kameru, abyste viděli živá videa reakcí soupeřů, až se budete honit po obloze, Star Fox 64 3D představí jak již dříve známé prvky tak ale i zcela nové výzvy.

Zasazený doprostřed bitvy o nadvládu planetárního systému Lylat, budete mít kontrolu nad Foxem McCloudem, synem legendárního Jamese McClouda, který se svým týmem povede boj proti zlému vědci Androssovi. Musí ochránit svojí domovskou planetu Corneria a zachránit celý Lylat systém před náporem zla. Spoluhráči Peppy Hare, Falco Lombardi a Slippy Toad vám budou s touto misí pomáhat, pomohou vám prokousat se všemi levely a budou vám radit dle aktuálních situací.

S hrdinným Foxem McCloudem za kormidlem, Star Fox 64 3D umožňuje využití vestavěného gyroskopu Nintenda 3DS, abyste si mohli více instinktivně probojovat svojí cestu vesmírem. Samozřejmě budete mít i možnost využití standardního systému ovládání pokud vám to více vyhovuje.

Star Fox 3D se může pochlubit luxusní grafikou, právě díky možnostem Nintendo 3DS. Hraní ve 3D vám umožní lépe odhadovat vzdálenosti a vyhnout se blížícímu nepříteli, útokům či asteroidům. Scény jsou nyní mnohem filmovější a 3D vizualizace nabídne naprosto pohlcující zážitek.

Pokud vám samotná bitva o systému Lylat nestačí, pak se vám nabízí nový multiplayer mod. Hrajte až proti třem kamarádům v nejrůzmnějších šarvátkách. Multiplayer představí řadu nových modů, jako Survival mód, kde hráči musí bojovat a soutěžit mezi sebou až do posledního muže. V Point battle dostanete bod za každého zničeného soupeře a v Time battle modu zase musíte zlikvidovat všechny nepřátele v časově omezeném termínu.

Díky Nintendo 3DS, budete moci využívat kamery pro vysílání živého videa, sledovat obličeje vašich přátel a reagovat v reálném čase, zatímco je budete pronásledovat a střílet na ně.

Připravte se na rychlou, vesmírnou, akční hru, která vás pohltí jak v singleplayeru tak si jí užijete s vašimi přáteli i v multiplayeru. Star Fox 3D bude v prodeji od 9. září 2011 exkluzivně pro Nintendo 3DS

Grafické materiály, trailery, screenshoty naleznete na našem FTP: