Ubisoft - limitovaná edice 35cm sochy Ezia i v ČR

26. 7. 2011 19:29    Rubrika: Tiskové zprávy

UBISOFT PŘEDSTAVUJE UBICOLLECTIBLES A UNIKÁTNÍ SOCHU ASSASSINS CREED

Ubisoft - limitovaná edice 35cm sochy Ezia i v ČR

Limitovaná edice premiového zboží dostupné výhradně přes UbiShop, včetně nové 35cm vysoké sochy Ezia dostupné exkluzivně i v České republice.

Ubisoft dnes oznámil vytvoření speciální kolekce UbiCollectibles, limitované série zboží pro fanoušky oblíbených značek, včetně Assassin Creed, Might & Magic, Tom Clancy Ghost Recon a mnoho dalších. UbiCollectibles jsou dostupné pouze přes UbiShop, oficiální internetový obchod Ubisoftu, který začal přijímat objednávky od zákazníků z celé Evropy. První UbiCollectibles jsou inspirovány fanoušky značek jako Assassin Creed, Might & Magic Heroes a nebo Tom Clancys Ghost Recon.

Více než 29 milionů lidí po celém světě si koupilo videohry Assassin Creed a nyní pár šťastlivců bude mít možnost koupit si velmi detailní, ručně vyřezávanou sochu Ezia Auditoreho, tzv. "Fury Ezio" Figurka zobrazuje Ezia v bojovém postoji, je 35 cm vysoká, vyrobená z pryskyřice a váží 7 kg. Odhadovaná prodejní cena se pohybuje kolem 9 000 Kč. Čeští fanoušci budou mít příležitost si tuto sochu koupit přímo v českých obchodech, konkrétně na Alza.cz a Xzone.cz ovšem ve velmi limitovaném množství.

"UbiCollectibles jsou navrženy tak, aby fanoušci získali unikátní a exkluzivní produkt" říká Geoffroy Sardin, ředitel EMEA marketingu a prodeje společnosti Ubisoft. "Každý produkt je šitý na míru, v limitovaném množství, díky němuž fanoušci získají nový přístup k objevování dalších částí jejich oblíbených sérií"

Budoucí nabídky od UbiCollectibles budou zahrnovat oblečení, figurky, litografie, šperky a repliky z nejprodávanějších značek Ubisoftu. Pre-order informace a podrobnosti o UbiCollectibles lze nalézt na adrese http://shop.ubi.com/ubicollectibles. České obchody budou mít vybrané produkty rovněž v nabídce.