HD projektory BenQ s krátkou projekční vzdáleností

2. 8. 2011 21:31    Rubrika: Tiskové zprávy

BenQ představuje světově první HD projektor s krátkou projekční vzdáleností určený pro domácí zábavu

HD projektory BenQ s krátkou projekční vzdáleností

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Novinka nesoucí označení W710ST míří na trh v doprovodu dalších dvou přírůstků, jež společně rozšiřují populární řadu projektorů značky BenQ určených pro domácí zábavu.

Mezinárodně uznávaný dodavatel digitálních lifestylových zařízení a celosvětový leader na trhu s DLP® projektory, společnost BenQ, představuje tři nové přírůstky do řady projektorů určených pro domácí zábavu. Novinkám dominuje produkt s označením W710ST – jedná se o světově první HD projektor s krátkou projekční vzdáleností.

Na trh dále míří model BenQ W700, jakožto produkt skýtající výhody HD projektorů schopných zobrazení ve 3D a v neposlední řadě také Full HD projektor s označením W1060. Pro audiovizuální nadšence a milovníky her prahnoucí po nové dimenzi vzrušení tyto moderní projektory otevřou v obývacích pokojích či hráčských doupatech široké možnosti – vyznačují se totiž živými barvami, vysokým jasem, vynikajícím kontrastem a skvělým zvukovým podáním. Neméně důležitým aspektem je rovněž hermeticky uzavřená konstrukce DLP® projektoru v podání Texas Instruments, jež účinně zamezuje postupné degradaci barev a drží celkové náklady spojené s vlastnictvím pevně na uzdě. Díky projektorům BenQ tak máte na dosah kinematografický a herní požitek, v němž vás neomezí velikost pokoje ani rozpočtu.

W710ST

Užijte si perfektní zábavu díky světově prvnímu HD projektoru s krátkou projekční vzdáleností

Seznamte se s BenQ W710ST, prvním HD projektorem na světě s krátkou projekční vzdáleností, který představuje perfektní volbu pro všechny milovníky filmů a her, toužící po kvalitní zábavě. Díky patentované asférické čočce umožňuje tento model zobrazit obraz s úhlopříčkou 63“ již ze vzdálenosti jednoho metru. Z tohoto důvodu pro něj v zásadě neplatí prostorová omezení a navíc umožňuje zobrazení bez nepříjemného rušení stínem či oslepující projekční záře. Projektor dále nabídne vysoký kontrast 10 000:1, jas 2 500 ANSI lumenů, dva HDMI porty, výkonný 10W vestavěný reproduktor a technologii DLP LinkTM v kombinaci s duální stereoskopickou projekcí NVIDIA® 3D Vision. BenQ W710ST přináší nový rozměr vizuálního požitku pro sledování filmů a hraní her, a to bez útrap spojených se složitým nastavováním nebo nepřehledným zapojováním kabelů!

W700

Váš partner pro sledování HD snímků a hraní her ve 3D

Model W700 skloubí pohodlí, dostupnost a snadnost používání v uceleném řešení domácího kina. Novinka nabízí perfektně ostrou projekci v HD rozlišení, integrovaný 10W reproduktor a dvojici HDMI konektorů, v důsledku čehož se tento stylový domácí projektor stává vynikajícím partnerem pro audiovizuální zábavu, od níž vás navíc díky snadnému zapojení a automatickému nastavení nebude nic zdržovat. Jas 2 200 ANSI lumenů a vysoký kontrastní poměr 10 000:1 dodávají život každému detailu a naplňují výsledný obraz ohromnou energií. BenQ W700 je zkrátka vynikající společník pro hraní 3D her, což mimo jiné dosvědčuje jeho certifikace pro technologie DLP LinkTM a NVIDIA® 3D Vision. V neposlední řadě se zařízení BenQ W700 vyznačuje hermeticky uzavřenou DLP konstrukcí v podání společnosti Texas Instruments, představující záruku toho, že podání barev nebude negativně ovlivněno v průběhu času. Životnost lampy při ekonomickém módu (Eco Mode) dosahuje 6 000 hodin a výrazně tak snižuje celkové náklady spojené s vlastnictvím tohoto zařízení.

W1060

Kinematografický zážitek ve Full HD rozlišení bez stání ve frontě na lístek

Projektor BenQ W1060, jež byl navržen s cílem zprostředkovat kvalitní rozměrný obraz, výrazně usnadňuje vybudování vlastního domácího kina. Novinka se vyznačuje Full HD rozlišením, vysokým jasem 2 000 ANSI lumenů, dvojicí HDMI konektorů a kontrastním poměrem 5 000:1. Zvukový doprovod zajišťuje vestavěný reproduktor o výkonu 10W. Technicky méně zdatné diváky jistě zaujme, že tento DLP projektor nevyžaduje k dosažení plnohodnotného audiovizuálního zážitku žádné speciální nastavování nebo složitou instalaci. Vše, co vás v případě modelu W1060 dělí od požitku ze show, je pouhé zapojení kabelů dle dodaného návodu!

  • Cena W700 činí 12.990 Kč bez DPH
  • Cena W710ST činí 14.490 Kč bez DPH
  • Cena W1060 činí 19.990 Kč bez DPH
Tiskové zprávy

Diskuse