EA SPORTS Season Ticket - nová služba

2. 8. 2011 20:58    Rubrika: Tiskové zprávy

EA SPOUŠTÍ SLUŽBU EA SPORTS SEASON TICKET

EA SPORTS Season Ticket - nová služba

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Nová služba umožní stáhnout plnou verzi hry o tři dny dříve, nabídne zlevněný herní obsah ke stažení a mnoho dalšího

Společnost Electronic Arts dnes oznámila spuštění EA SPORTS™ Season Ticket*, zbrusu nové služby, která poskytuje hráčům prémiové výhody, aby se jim dostalo ještě lepšího herního požitku ve všech čtyřech předních sériích od EA SPORTS. Za každoroční poplatek 2000 Microsoft Points (\$24,99) získají předplatitelé hned čtyři výhody: přístup k digitálnímu stažení všech předních her od EA SPORTS o tři dny dříve před oficiálním datem vydání, 20% slevu na herní obsah ke stažení, prémiový obsah na webu zdarma a členský odznak.

EA SPORTS Season Ticket je v Evropě k dispozici počínaje dnešním dnem pro videoherní a zábavní systém Xbox 360® od společnosti Microsoft. Fanoušci se mohou již nyní zaregistrovat skrze Xbox LIVE® Marketplace pro Xbox 360 a prvotní výhody tak uplatnit s Madden NFL 12, který vychází tento měsíc. V budoucnu se přidají i série Madden NFL Football, NHL, EA SPORTS FIFA a Tiger Woods PGA TOUR®.

„EA SPORTS Season Ticket je zajímavou službou pro naše velké fanoušky, která jim umožní zahrát si hry dříve, více a lépe než kdokoliv jiný,” řekl Peter Moore, prezident EA SPORTS. Díky placenému členství EA SPORTS Season Ticket získají fanoušci následující výhody pro čtyři přední série:

  • Předčasný přístup k digitální verzi plné hry: Již tři dny před oficiálním vydáním hry si budou moci hráči stáhnout a hrát plnou verzi na Xbox 360. Po třech dnech bude stažená hra deaktivována a hráči budou mít možnost koupit si tu samou hru v obchodě. Předplatitelé EA SPORTS Season Ticket mohou převést všechny herní úspěchy získané během zmiňované třídenní doby na zakoupenou verzi hry, a tak hned zpočátku získat solidní náskok před konkurencí.
  • Zlevněný obsah ke stažení: Předplatitelé získají 20% slevu na všechen dostupný obsah ke stažení pro přední série od EA SPORTS. Stažitelný obsah, který vylepšuje a rozšiřuje herní zážitek, nabídne předměty jako balíčky s lepším vybavením, různými vylepšeními či balíčky pro Ultimate Team.
  • Prémiový obsah na webu zdarma: Prémiový obsah na webu rozšiřuje herní zážitek za hranice konzole až do internetového prohlížeče. Všechny zařazené tituly nabídnou tento bonusový obsah, který bude zdarma pro členy EA SPORTS Season Ticket, počínaje prémiovými balíčky Creation Centre pro FIFA 12. Tyto balíčky poskytují širší škálu editačních nástrojů a schopností pro Creation Centre, které slouží k vytvoření vlastních týmů a turnajů. Tato služba bude pro zákazníky dostupná až do doby, než jim vyprší jejich členství v tomto programu.
  • Členský odznak: Předplatitelé jsou snadno rozeznatelní díky exkluzivnímu odznaku pro členy, který je zobrazen jak ve hře, tak i v jejich profilu na EASPORTS.com.

Abyste se zaregistrovali do programu EA SPORTS Season Ticket pro Xbox 360, běžte na Xbox LIVE Marketplace, stáhněte a spusťte aplikaci EA SPORTS, a následujte kroky pro „zakoupení členství”. Více informací naleznete na specializované stránce www.easports.com/seasonticket.

Pro více informací o EA SPORTS, včetně novinek, videí, blogů, fóra, lig a herních komunit, prosím navštivte www.easports.cz, abyste se připojili, sdíleli a soutěžili.

EA SPORTS™ je přední značkou v oblasti interaktivního sportovního softwaru na světě. Vycházejí pod ní komerčně nejúspěšnější videoherní série, v nichž nechybí přední interaktivní technologie, globální videoherní soutěže a nejmodernější digitální herní prvky. Značka EA SPORTS je branou k úžasným sportovním emocím v řadě špičkových simulací, jako jsou Madden NFL football, fotbalová FIFA, hokejová NHL, basketbalová NBA JAM, NCAA® Football, boxerská Fight Night, EA SPORTS MMA, golfová Tiger Woods PGA TOUR® či fitnessová série EA SPORTS Active.

*PLATÍ PODMÍNKY A OMEZENÍ. PRO VÍCE INFORMACÍ NAVŠTIVTE WWW.EASPORTS.COM/SEASONTICKET.

**Hra bude ke stažení čtyři dny před vydáním v 18:00, aby tak předplatitelé měli jistotu, že se jim i navzdory době stahování dostalo celých tří dnů hraní. Digitální verze vyprší v době, kdy bude hra v prodeji.

Tiskové zprávy

Diskuse