T-Mobile dobíjí Twist s Českou poštou

2. 8. 2011 20:55    Rubrika: Tiskové zprávy

T-Mobile dobíjí Twist s Českou poštou

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

  • Nově mohou zákazníci dobíjet na dalších 3 300 místech
  • Dobít lze 200 Kč, ale i 9 999 Kč

T-Mobile spouští dobíjení Twistů s Českou poštou. Od dnešního dne si tak zákazníci mohou pořídit kredit prostřednictvím dobíjecího lístku na všech zhruba 3 300 pobočkách České pošty. Dobít lze částku v rozsahu od 200 Kč do 9 999 Kč.

„Stále ještě nejsou zcela vyčerpány všechny možnosti, jak našim zákazníkům maximálně zpřístupnit dobíjení,“ říká Jan Roule, ředitel rezidentního prodeje, a dodává: „Pobočky České pošty jsou zajímavou variantou i pro zákazníky z menších obcí, kde třeba není k dispozici hypermarket nebo pobočka banky.“

T-Mobile tak prostřednictvím strategického partnera přináší další jednoduchou a rychlou alternativu pro své klienty. Pomocnou ruku s dobíjením na poštovních přepážkách nabídne odborně vyškolený personál.

Existují ale i další možnosti, jak dobíjet, klienti mohou zajít třeba na Značkové a Partnerské prodejny

T-Mobile. On-line platební kartou z webových stránek T-Mobile lze pak kredit poslat komukoliv, stejně tak z Vyúčtování služeb. Operátor také nabízí prostřednictvím rozsáhlé sítě prodejců klasické dobíjecí kupóny v hodnotách 250, 400, 600 a 1 000 Kč.

Dobíjet lze rovněž z on-line z účtu u banky – prostřednictvím internetového bankovnictví u České spořitelny, ČSOB, GE Money, Komerční banky, Poštovní spořitelny nebo UniCredit Bank. Dále lze k dobití využít vybrané bankomaty pěněžních ústavů ČSOB, Komerční banky, České spořitelny, Poštovní spořitelny, Volksbank, Euronet a Citibank nebo rozsáhlou sít čerpacích stanic a prodejen Tesco, Globus, BILLA, ROSSMANN a Electro World. Kredit je možné poslat rovněž prostřednictvím sázkových kaceláří Tipsport a pomocí terminálů CCS a e-va.

Tiskové zprávy

Diskuse