EA - Limitovaná edice Need for Speed The Run

3. 8. 2011 08:36    Rubrika: Tiskové zprávy

LIMITOVANÁ EDICE NEED FOR SPEED THE RUN!

EA - Limitovaná edice Need for Speed The Run

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Nelegální závod. Za volantem Jack Rourke. Zápisné pouhých 25,000 dolarů. Výhra 25 milionů - pokud přežijete.

Ve zběsilém závodu ze San Francisca do New Yorku se postavíte proti 200 dalším řidičům a musíte být první za každou cenu. Žár pouště a sněžné laviny jsou tím nejmenším problémem, když se za vámi žene policie, soupeři a gangsteři. Některým jde o slávu, jiným zase o peníze.

V Limitované edici* Need for Speed™ The Run hráči získají výhodu – přístup ke třem elitním a světovým vozům – Lamborghini Aventador, Chevrolet Camaro ZL1 a zbrusu nové Porsche 911 Carrera S. Limitovaná edice Need for Speed The Run je nyní k předobjednání a nabízí akční závody s nevšedním přístupem, vyspělou grafikou a příběhem, který začíná jako závod o 25 milionů dolarů, ale nakonec se stane závodem o váš holý život. Black Box Studio se vrací, aby zvýšilo laťku žánru akčních závodních her s dech beroucí grafikou a fyzikou vozu, která si perfektně rozumí s jízdou při vysokých rychlostech. Hra je vyvíjena na enginu Frostbite 2.

Need for Speed The Run vychází 18. listopadu 2011.

S Limitovanou edicí hráči pocítí, jaké to je zkrotit tři světově nejdokonaleji ručně vyrobené a technicky vyspělé supervozy: velmi očekávané 2012 Porsche 911 Carrera S, nezkrotné Lamborghini Aventador se 700 koňskými silami a nejrychlejší, technicky nejvyspělejší 2012 Chevrolet Camaro ZL1, které bylo kdy vyrobeno. Limitovaná edice Need for Speed The Run také přináší pětici exkluzivních závodních výzev, čímž poskytuje hráčům příležitost překonat přátele a zdokonalit své řidičské umění, s možností zisku bonusových odměn a achievementů.

V Need for Speed The Run se můžete těšit na žhavé vozy, zběsilé závodění a zápletku, která postaví hráče za hranice možností.

Web: http://www.needforspeed.com

Facebook: http://www.facebook.com/needforspeed.czsk

Twitter: http://www.twitter.com/needforspeed

Platformy: videoherní a zábavní systém Xbox 360®, počítačový zábavní systém PlayStation®3, PC, iPad, iPhone, Wii™ a Nintendo 3DS™

* K dispozici až do vyprodání zásob.

Tiskové zprávy

Diskuse