HUAWEI vstupuje na český trh

3. 8. 2011 16:21    Rubrika: Tiskové zprávy

HUAWEI vstupuje na český trh s mobilními telefony, tablety a zařízeními pro mobilní připojení k internetu.

HUAWEI vstupuje na český trh

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Výhradním distribučním partnerem pro uvedené produkty HUAWEI se stala společnost AGORA DMT, a.s.

Společnost HUAWEI je jedním z nejrychleji se rozvíjejících poskytovatelů telekomunikačních služeb a síťových řešení na světě a jedním z předních světových dodavatelů v oblasti širokopásmových sítí, mobilních a optických sítí, datové komunikace, softwaru a aplikací. Nyní přichází na český trh také s mobilními telefony, cenově dostupnými smartphony a tablety s OS AndroidTM a zařízeními pro mobilní broadband.

Doposud byly k zakoupení produkty HUAWEI prostřednictvím nabídek telekomunikačních operátorů, nyní se zařízení dostávají do volného prodeje pod vlastní značkou. Konkurovat budou zejména dostupnou cenou při zachování výkonu, kvalitního zpracování a neotřelého designu. Distribučním partnerem pro ČR se stala společnost AGORA DMT.

„Získáním distribuční smlouvy na zařízení HUAWEI jsme se stali prvním distributorem, který svým partnerům dokáže nabídnout ucelenou nabídku top výrobců mobilních zařízení. HUAWEI charakterizuje vysoká kvalita provedení, výborný poměr cena/výkon, a proto věříme, že pomocí naší přidané hodnoty přiblížíme produkty HUAWEI co největšímu počtu koncových uživatelů," uvedl Pavel Depiak, marketingový manager společnosti AGORA DMT.

„S ohledem na skutečnost, že vstup společnosti HUAWEI do distribučního prodejního kanálu je pro nás strategickým krokem pro letošní rok, jsme velmi rádi, že můžeme oznámit spolupráci s renomovaným partnerem Agora DMT a.s. S ohledem na jejich dosavadní úspěšné působení na českém trhu věříme, že brzy dosáhneme společného úspěchu a velmi dobrých prodejních výsledků,“ uvedl Petr Matalík, Country Manager divize terminálů.

Společnost HUAWEI patří mezi TOP 5 největších výrobců smartphonů s Android OS. Celosvětově již bylo prodáno více než 100 milionů mobilních telefonů, v roce 2010 byla vyhlášena 5. nejinovativnější společností na světě.

Tiskové zprávy

Diskuse