Gopas - nový typ kurzů pro začátečníky

5. 8. 2011 17:43    Rubrika: Tiskové zprávy

Gopas nabízí zcela nový typ počítačových kurzů pro začátečníky

Gopas - nový typ kurzů pro začátečníky

Počítačová škola Gopas obohatila svoji širokou nabídku kurzů o novou skupinu školení orientovaných především na začínající uživatele. Oblast kurzů START zahrnuje školení Excelu a Wordu pro začátečníky, základy práce s Macem nebo notebookem, ale třeba i školení práce v Google Picasa, bezplatném programu na úpravu a správu digitálních fotografií. „Těmito časově i finančně nenáročnými kurzy chceme motivovat naše zákazníky k počítačovému vzdělávání, zbavit je možných předsudků a strachu z práce s počítači a usnadnit jim tak cestu například při hledání nové pracovní pozice či při návratu do zaměstnání po mateřské dovolené“, říká Radka Benešová z Počítačové školy Gopas.

Kurzy START mají oslovit zejména ty, kteří v používání počítačů stále ještě tápou, mají z nich respekt, nebo si na ně zkrátka dosud nenašli čas, ale jsou rozhodnuti to změnit. „Osnovy jednotlivých kurzů jsou sestaveny tak, aby byly pro klienty, kteří třeba ještě do styku s počítačem nikdy nepřišli, co nejvíce srozumitelné a přitažlivé. Obsah školení ale zároveň zaujme ty, kteří počítače už používají a jen si potřebují svoje znalosti ujasnit, doplnit nebo se naučit nové vychytávky“, dodává Benešová.

Právě kvůli vyhovění co největšímu počtu uchazečů vypsal Gopas všechny kurzy ve dvou variantách. Zájemci mohou výuku absolvovat buď během jednoho pracovního dne v časovém rozmezí od 9 do 16 hodin, nebo ve dvou dnech v pozdních odpoledních, či chcete-li večerních hodinách, v době od 17 do 20 hodin. Každý ze zákazníků má tak možnost vzdělávat se právě v tom čase, který je pro něj dostupný. „Všechny kurzy probíhají v nadstandardně vybavených učebnách naší Počítačové školy v Praze, Brně i Bratislavě, ale na přání zákazníka rádi vyšleme našeho lektora i k němu do firmy nebo třeba domů. Naší snahou je přizpůsobit se požadavkům klienta a zároveň mu dodat kvalitní a přínosné školení“, doplňuje Radka Benešová.

Jednoznačnou výhodou, kterou účastníci začátečnických kurzů absolvovaných v Gopasu jistě ocení, je možnost zopakovat si dané školení ještě jednou, a to zcela zdarma v rámci tzv. garance získaných vědomostí.

Bližší informace o této nabídce a rovněž o termínech kurzů START, jejich obsahu i ceně jsou k dispozici na www.gopas.cz.