Bulharská Konica Minolta využije české know-how

9. 8. 2011 10:10    Rubrika: Tiskové zprávy

Bulharská Konica Minolta využije české know-how

Bulharská Konica Minolta využije české know-how

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

  • V české pobočce společnosti začala pracovat Stanislava Petkova.
  • Jejím hlavním úkolem je převzít úspěšné modely a inovace české Konica Minolta
  • Bulhaři plánují převzít český model přímého prodeje i marketingové aktivity.

Bulharské zastoupení společnosti Konica Minolta, které od začátku dubna letošního roku vede český management, začalo usilovně pracovat na převzetí obchodního modelu a marketingových aktivit při budování stabilní pozice značky. Přenos českého know-how má na starost marketingová manažerka Stanislava Petkova (29).

Česká pobočka v minulých letech představila řadu unikátních řešení v oblasti tiskových a dokumentových řešení. Její aktivity ocenilo letos i nejvyšší vedení celého holdingu, které v červnu navštívilo Českou republiku jako jedinou zemi v Evropě. Již od 1. dubna pak česká Konica Minolta vede celé bulharské zastoupení.

Přenos klíčových informací z České republiky do Bulharska má na starosti nová marketingová manažerka Stanislava Petkova, která od roku 2009 pracovala v české pobočce společnosti Infosys BPO s r.o. jako členka European Sales&Fulfillment Center of Excellence.

„V současné době se detailně seznamuji s prací české pobočky, která v uplynulých letech získala v rámci holdingu mimořádnou prestiž – a to jak v business řešeních, tak marketingových aktivitách. V Bulharsku bychom rádi převzali nejúspěšnější obchodní modely, plánujeme se soustředit na optimalizaci tiskových systémů, rozšiřování služeb práce s dokumenty a zavádění nových technologií ,“ říká Stanislava Petkova.

Tiskové zprávy

Diskuse