Mobilní telefony HUAWEI IDEOS X5 a U8500

9. 8. 2011 10:49    Rubrika: Tiskové zprávy

HUAWEI přichází na český trh s cenově dostupnými smartphony na platformě AndroidTM

HUAWEI IDEOS X5 a U8500 pro snadný přístup k internetu, pohodlnější práci, širokou škálu komunikace a zábavy.

Společnost HUAWEI, druhý největší světový telekomunikační dodavatel a jeden z TOP 5 největších výrobců smartphonů se systémem AndroidTM, představuje dva cenově dostupné mobilní telefony – HUAWEI IDEOS X5 a U8500.

HUAWEI je již sedmým rokem dominantním dodavatelem mobilních sítí a modemů v České republice. Nyní přichází na český trh s dvěma dotykovými smartphony, s kterými budete mít mobilní život vždy na dosah. Nabídnou více než 300.000 aplikací dostupných na Android™ marketu, funkci hlasového vytáčení či navigace, samozřejmostí je Wi-Fi, Bluetooth, či mobilní HotSpot. Modelová řada IDEOS, jejíž další modely budou představeny na podzim letošního roku, je kombinací vysoké kvality hardwaru i softwaru za dostupnou cenu při zachování výborného výkonu i v náročném provozu.

HUAWEI IDEOS X5 – výkonný multimediální smartphone

S tímto mobilním telefonem můžete efektivněji organizovat svůj čas, řešit své každodenní úkoly a díky kvalitnímu připojení k internetu přímo v telefonu být neustále v kontaktu s celým světem. Elegantní smartphone je vybaven 800MHz procesorem, fotoaparátem s rozlišením 5 MPx s možností automatického zaostřování a LED bleskem, 3,8palcovou obrazovkou s vysokým rozlišením, díky kterému uživatel získá širší zorné pole a umožňuje tak lépe využít celou řadu funkcí a internetových aplikací.

Disponuje operačním systémem AndroidTM 2.2, může být použit také jako 3G modem a jako Wi-Fi mobilní hotspot pro mobilní zařízení. S Microsoft® Exchange Email budete mít neustálý přístup k firemním emailům. IDEOS X5 je k dostání za 6.199,- Kč vč. DPH.

HUAWEI U8500 – Plně vybavený smartphone za skvělou cenu

Elegantní futuristický design je kombinací smartphonu a 3G modemu do jednoho zařízení. S rozsáhlými možnostmi konektivity je ideální pro uživatele na cestách, kteří chtějí být neustále on-line. Na velkém 3,2palcovém kapacitním dotykovém displeji si díky platformě AndroidTM 2.2 můžete lépe vychutnat oblíbené aplikace a mít dokonalý přehled o přátelích na Facebooku. Ve výbavě nechybí 3,2MPx fotoaparát, GPS a senzory pohybu, světla a vzdálenosti. Pro snadné používání telefon disponuje optickým trackpadem a stavovou diodou pro zmeškané události. K dostání je v barvě šedo-černé a bílo-stříbrné za 3.499,- Kč vč. DPH.

David Arzt, Marketing Manager společnosti HUAWEI, uvádí: "Popularita Smartphone telefonů je jedním z největších současných trendů v oblasti komunikace mezi lidmi. Naše telefony nabízejí cenově dostupné řešení, jehož cílem je snížit bariéry pro snadný přístup k mobilnímu internetu. Uvedením nových modelů s velice populárním systémem Android TM chceme českým zákazníkům ukázat, že kvalitní smartphone nemusí být drahý, aby byl dobrý. Smartphony společnosti HUAWEI představují maximální využití, které tato platforma nabízí, a to v nejlepším možném poměru cena vs. výkon .“

Uvedené modely jsou k dostání u vybraných partnerů od konce července 2011.

Podrobnější informace jsou k dispozici na www.huaweidevice.com.