Logitech Squeezebox - přehrávač internetového rádia

9. 8. 2011 10:41    Rubrika: Tiskové zprávy

Logitech Squeezebox™ nyní s Orange Liveradio

Logitech Squeezebox - přehrávač internetového rádia

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Aplikace Liveradio pro Squeezebox přináší více než 17 000 rozhlasových stanic a podcastů z celého světa

Společnost Logitech oznámila, že do své řady aplikací pro přehrávače Squeezebox přidala Orange Liveradio. Tato aplikace přináší oceňovaným Wi-Fi síťovým hudebním přehrávačům Logitech Squeezebox™ řadu zcela nových programů z celého světa a tak rozšiřuje výběr internetových rádií a podcastů, které jsou nyní pro Squeezebox™ k dispozici.

Logitech Squeezebox™ je kompaktní all-in-one síťový hudební přehrávač s budíkem, který vám umožní rozezvučet váš domov digitální hudbou z počítače a internetu. Hodí se kamkoli do vaší domácnosti – do kuchyně, ložnice, koupelny, a dokonce i na terasu. Nejsou zapotřebí žádné dráty - bezproblémová integrace s vaší stávající domácí sítí vám umožní poslouchat hudbu z počítače v jakékoli místnosti. A podporuje téměř jakýkoli formát, který máte, včetně MP3, FLAC, WMA, WMA, AAC, Apple Lossless, WAV a AIFF.

Squeezebox ™ dokonce můžete ovládat s použitím vašeho smartphonu nebo tabletu – s aplikací Logitech Squeezebox ™ Controller App můžete spustit přehrávání, vyhledávání, synchronizaci a další funkce z kterékoli místnosti v domě.

Zde je malý náhled, co nového přináší aplikace Orange Liveradio pro Squeezebox™:

Hudba z celého světa

Aplikace Liveradio Orange App přináší do přehrávače Squeezebox databázi více než 11 000 nejlepších rozhlasových stanic z celého světa - od BBC Radio 4 ve Velké Británii a RTL ve Francii, až po Onda Cero ve Španělsku a RSR ve Švýcarsku. Databáze obsahuje přes 90 rozhlasových stanic z České republiky, například ČRo 1 Radiožurnál, Frekvence 1 a Country Radio.

Přístup k více podcastům

S aplikací Orange Liveradio máte přístup k podcastům od poskytovatelů z celého světa, včetně Evropy 1 ve Francii, Couleur3 ve Švýcarsku a BBC ve Velké Británii.

Pokročilé funkce pro větší zážitek z poslechu

Zaslechli jste nějakou skvělou hudbu? Až se bude skladba hrát příště, získejte přístup ke všem souvisejícím informacím, které rozhlasové stanice uvádějí - například ke jménu interpreta a názvu skladby - to všechno je dostupné prostřednictvím aplikace Orange Liveradio.

„Spolupráce s Orange Liveradio je velmi vzrušující krok ve vývoji přehrávačů Squeezebox," uvedl mluvčí Jiří Beneš ze společnosti Logitech. „Díky nové aplikaci, která přináší více než 11 000 nejpopulárnějších světových rozhlasových stanic a 6 000 podcastů, nabízí Logitech Squeezebox ™ bezkonkurenční výběr zábavy přímo na dosah ruky, ať už jste kdekoli v domácnosti. A co víc, k nejlepším umělcům se můžete dostat ještě blíže díky přístupu k exkluzivním koncertům, takže je zážitek s přehrávačem Squeezebox silnější a lepší než kdykoliv předtím."

Více informací o Logitech Squeezebox™ najdete na www.logitech.com a www.mysqueezebox.com

Aktuální produkty z řady Logitech Squeezebox™ jsou tyto:

  • Logitech Squeezebox™ Radio: 4499 Kč
  • Logitech Squeezebox™ Touch: 7499 Kč
Tiskové zprávy

Diskuse