EA SPORTS Grand Slam Tennis 2 pro PlayStation 3 a Xbox 360

11. 8. 2011 20:48    Rubrika: Tiskové zprávy

EA SPORTS GRAND SLAM® TENNIS 2 PRO PLAYSTATION 3 A XBOX 360

EA SPORTS Grand Slam Tennis 2 pro PlayStation 3 a Xbox 360

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Zahrajte si na slavných kurtech ve Wimbledonu

Společnost Electronic Arts dnes oznámila, že tenisový simulátor EA SPORTS Grand Slam® Tennis 2 vstoupí v příštím roce poprvé do éry vysokého rozlišení na platformách Xbox 360® a PlayStation®3 s podporou ovladače PlayStation® Move. EA SPORTS Grand Slam® Tennis 2 nabídne všechny čtyři turnaje série Grand Slam® a jako jediná videohra přinese turnaj ve Wimbledonu. Hráči mohou zažít napětí při servírování esa na slavném centrálním kurtu ve Wimbledonu nebo trefovat vítězné křížné údery na antukových kurtech French Open – to vše s řadou světových tenisových špiček.

„Jsme nesmírně rádi, že přinášíme sérii EA SPORTS Grand Slam® Tennis na platformy Xbox 360 a PlayStation 3, kde plně využijeme velkého grafického výkonu,“ uvedl výkonný producent Thomas Singleton.

Grand Slam® Tennis 2 bude obsahovat celou řadu funkcí, mj. tyto:

  • Nové ovládání rakety: Každý úder se ovládá pomocí pravé analogové páčky. Forhendy, bekhendy, smeče a voleje lze hrát s velkou přesností a razancí. Díky tomuto pokročilému systému ovládání dovedete svou hru na úplný vrchol!
  • Mistrovské tituly: Staňte se skutečnými grandslamovými šampióny ziskem všech čtyř titulů v řadě. Před vašima očima ožijí nejslavnější turnaje tenisové historie – Australian Open, French Open, U.S. Open a exkluzivně v rámci série EA SPORTS Grand Slam® Tennis také Wimbledon.
  • Podpora PlayStation Move: Pohybové ovládání vás donutí postavit se na nohy a uchopit raketu přímo do ruky. Ať už patříte mezi tenisové nováčky, či ostřílené veterány, máte stejnou šanci vybojovat slavná vítězství.
  • Legendy minulosti i současnosti: Hrajte proti více než 20 největším hráčům a hráčkám historie i současného tenisového světa jako Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovič, Bj\xF6rn Borg, Maria Šarapovová, Serena a Venus Williamsovy a exkluzivně v rámci série EA SPORTS Grand Slam® Tennis i 17násobný vítěz grandslamu John McEnroe.
  • Profesionální, realistická a organická (P.R.O.). AI: Herní styly a chování největších tenisových hvězd jsou zachyceny do nejmenších detailů, včetně švihu či emotivních reakcí. Klíčem k úspěchu proti největším legendám kurtů je realistická taktika a strategie, ať už se hraje na tvrdém povrchu, antuce či trávě. Umělá inteligence se adaptuje na styl hry, takže během zápasu nezažijete žádné hluché momenty!
  • Klasické turnaje série Grand Slam® se stanicí ESPN: Prožijete znovu některé z nejpamátnějších okamžiků tenisové historie. Zopakujte si legendární souboje Borg versus McEnroe a Nadal versus Federer, nebo odemkněte jiný z 25 úžasných historických momentů série turnajů Grand Slam®.
  • Propracovaný tenisový zážitek: V režimu Play Now vás čekají nekonečné hodiny tenisu – singl, debl, desetiletá kariéra nebo zápasy online. Pestrou paletu herních prvků doplňuje populární Photo Game Face a jiné funkce.

Další informace o titulu Grand Slam® Tennis 2 najdete na webových stránkách www.easports.com/grandslamtennis2.

Tiskové zprávy

Diskuse