HTC - partnerství s Beats by Dr. Dre

11. 8. 2011 20:37    Rubrika: Tiskové zprávy

Telefony HTC a audio ikona Beats by Dr. Dre spojují síly na mobilním trhu

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost HTC, přední světový výrobce mobilních zařízení, dnes oznámila strategické partnerství s jedničkou v oblasti audio doplňků, značkou Beats by Dr. Dre. Výsledkem spolupráce bude zcela nová řada skutečně multimediálních telefonů HTC, která bude obsahovat inovativní technologie Beats. Dostupnost nové řady telefonů s logem HTC i Beats by Dr. Dre je plánována již na tento podzim. Obě společnosti si slibují výrazné zkvalitnění hudebního poslechu a rozšíření portfolia audio doplňků HTC o produkty Beats.

„Spolupráce společností HTC a Beats by Dr. Dre je jedinečnou příležitostí pro dvě výrazné světové značky odlišit se na trhu chytrých telefonů,“ říká Jimmy Iovine, předseda Beats by Dr. Dre a ředitel jedné z hudebních divizí Universal Music Group. „Digitální technologie paradoxně ubírají na kvalitě reprodukované hudby. Pro značku Beats znamená spolupráce další krok na cestě za vývojem inovativních řešení reprodukce a zkvalitněním poslechu hudby přesně tak, jak ji její autor složil,“ dodává.

Společnost HTC je známá především díky vývoji svého uživatelského prostředí, ve kterém propojuje informace a obsah (např. ze sociálních sítí), služby a jednotlivá zařízení do jednotného celku. Beats si naopak svou popularitu získalo vybudováním exkluzivního brandu a inovativními technologiemi schopnými reprodukovat hudbu v celé šířce slyšitelného pásma. Tím umožňuje poslech hudby přesně v takové podobě, v jaké ji její autor zamýšlel.

„Značka Beats poskytuje milionům lidí jedinečný produkt, a my v HTC věříme, že naše strategické partnerství nabídne majitelům telefonů HTC jedinečný a nepřekonatelný zvuk,“ říká Peter Chou, výkonný ředitel HTC a dodává: „V HTC jsme posedlí každým detailem našich telefonů a zvuková kvalita je kritickou součástí spokojenosti našich zákazníků.“

Produkty Beats si oblíbili a denně používají přední umělci, např. Lady Gaga, Eminem, Black Eyed Peas, Alicia Keys nebo sedminásobný vítěz Tour de France Lance Armstrong.

Tiskové zprávy

Diskuse