Samsung NX11 - fotoaparát

11. 8. 2011 11:52    Rubrika: Tiskové zprávy

Vaše cesta k profesionální fotografii aneb 11 důvodů pro pořízení fotoaparátu Samsung NX11

Samsung NX11 - fotoaparát

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Třípalcový AMOLED displej, nahrávání videa v HD rozlišení a praktické objektivy pro pořizování vysoce kvalitních snímků, které z vás udělají profesionála.

Jste začínající fotograf a chcete, aby vaše fotografie vypadaly profesionálně? Žebříček jedenácti důvodů vás přesvědčí, že digitální fotoaparát Samsung NX11 je ta správná volba.

11 předností, kterými vás fotoaparát Samsung NX11 přesvědčí

  • Mimořádně velký obrazový snímač APS-C nabízí dokonalou kvalitu obrazu a bohaté přirozené barvy. Umožní vám nahrávat videa v HD kvalitě a s menší hloubkou ostrosti Snímač APS-C je vlastní většině digitálních zrcadlovek.
  • Samsung pro NX11 nabízí široké spektrum výměnných objektivů, kterými je možné fotoaparát osadit. Samsung navíc bude řadu NX dále rozvíjet a v budoucnu se nabídka objektivů rozšíří o makroobjektivy, portrétní objektivy a další. NX11 se tak stává vhodným fotoaparátem doslova pro každou příležitost.
  • V režimu priority objektivu fotoaparát Samsung NX11 automaticky rozpozná nasazený objektiv a poskytne pro něj optimalizované nastavení expozice. Jakmile objektiv vyměníte, nastavení se automaticky přizpůsobí pro optimální snímání s novým objektivem
  • Pokud jste fotograf-začátečník, jistě oceníte praktické tlačítko i-Function aktivující běžné funkce při fotografování, např. clona, rychlost závěrky, nastavení citlivosti ISO a vyvážení bílé. Umožňuje také snadnější a rychlejší nastavení přístroje při fotografování, které vám tak pomůže být neustále ve střehu. Kromě toho vám systém i-Function umožňuje měnit nastavení přirozeně levou rukou pomocí tlačítka zabudovaného přímo na objektivu.
  • Pokud rádi vytváříte strhující panoramatické snímky, s NX11 snadno zachytíte a vytvoříte svůj vlastní panoramatický pohled. Ovládání je jednoduché – stačí stisknout tlačítko spouště v režimu panorama a pohybovat fotoaparátem v požadovaném směru.
  • Aby bylo vaše fotografování pohodlnější a rychlejší, je design modelu NX11 ergonomicky uzpůsoben k lepšímu držení přístroje. Fotoaparát vám doslova padne do ruky jako ulitý.
  • Rychlý a jasný třípalcový displej typu AMOLED poskytuje pohled ze širokého úhlu a zároveň si své fotografie můžete prohlédnout za všech světelných podmínek, dokonce i za plného slunce.
  • Zachyťte obraz i zvuk mimořádných událostí. Součástí modelu NX11 je funkce obrazu se zvukem, která umožňuje na pozadí nahrávat hudbu nebo smích vašich blízkých při fotografování. Oživování vzpomínek se stane mnohem živějším zážitkem.
  • Už se vám stalo, že jste si omylem smazali snímek, který jste si chtěli nechat? S NX11 vám se vám to nestane. Všechny odstraněné fotografie je možné snadno obnovit pomocí funkce Odpadkový koš.
  • S funkcí rychlého a přesného automatického zaostřování vám už nikdy neunikne žádná příležitost, NX11 obsahuje rychlé, přesné a vysoce optimalizované automatické zaostřování (AF), které dokáže zaostřit během neuvěřitelných přibližně 0,17 s. Fotoaparát s vámi bude jednoduše držet krok
  • Říkáte si, že to vše bude něco vážit? Buďte bez obav, nízká váha a kompaktní rozměry fotoaparátu Samsung NX11 jsou dalším podstatným trumfem. Patří k hlavním přednostem CSC fotoaparátu (Compact System Camera) v porovnání s běžnými zrcadlovkami.

Doporučená MOC fotoaparátu Samsung NX11 činí Kč 12 990,- vč. DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse