Vodafone - Tanja Richter viceprezidentkou pro technologie

11. 8. 2011 20:30    Rubrika: Tiskové zprávy

Tanja Richter se stává novou viceprezidentkou pro technologie

Vodafone - Tanja Richter viceprezidentkou pro technologie

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Němka Tanja Richter (45) nastupuje do Vodafonu Česká republika jako dočasná viceprezidentka pro technologie. Zastoupí tak na půl roku dosavadního viceprezidenta Pavla Kose, který si bere půlroční otcovské volno, aby se mohl věnovat svým třem dětem. Richterová přichází do České republiky z Vodafonu Německo, kde pracuje již od roku 1994.

„Těší mě, že mohu Tanju přivítat v České republice. Její předchůdce Pavel Kos je ve Vodafonu již 11 let, z toho 4 roky jako viceprezident pro technologie. Významně se zasloužil o pokrytí více než poloviny republiky vysokorychlostním 3G signálem,“ říká Muriel Anton, generální ředitelka Vodafonu Česká republika a dodává: „Pavel se nyní chce půl roku věnovat svým rodičovským povinnostem. Jeho rozhodnutí fandím a plně ho podporuji.“

Tanja Richter si s sebou do své nové role přináší rozsáhlé zkušenosti s mobilními technologiemi a jejich managementem. V roce 2008 se stala ve Vodafonu Německo ředitelkou pro velkoobchodní poptávku a technologickou strategii Vodafonu v regionu střední Evropy. Ve volném čase hraje badminton a ráda zahradničí.

Tiskové zprávy

Diskuse