Projektory BenQ SH910 a SH960

16. 8. 2011 20:16    Rubrika: Tiskové zprávy

BenQ představuje nové modely projektorů s označením SH910 a SH960

Projektory BenQ SH910 a SH960

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Nová Full HD projektorová řešení s vysokým jasem jsou určena pro byznys a výuku, osloví však také širokou veřejnost.

Společnost BenQ, mezinárodně uznávaný dodavatel digitálních zařízení a globální lídr v oblasti DLP® projektorů, oznámila rozšíření své řady Full HD byznysových projektorů s vysokým jasem o dva nové zástupce s označením SH910 a SH960.

SH960 - systém využívající dvojici lamp s vysokým jasem

Projektor BenQ SH960 je navržen tak, aby prezentace promítané i ve světelně velmi náročných podmínkách byly dobře viditelné. K tomu zde slouží energeticky úsporný dvoulampový systém zajišťující čistou a barvitou Full HD projekci s vysokým jasem 5500 ANSI lumenů a kontrastem 3000:1. Díky využití dvojice lamp mohou prezentace probíhat bez nechtěného přerušení - pokud jedna z lamp vypoví funkčnost, bude druhá jednotka pracovat na vyšší výkon, aby zajistila zobrazení s optimálním jasem. Kromě schopnosti reálného zobrazení Full HD obsahu 1:1 bez nutnosti interpolace obrazu dokáže SH960 převádět video s nízkým rozlišením do vysokého rozlišení pomocí HQVTM tak, aby projektor publiku vždy nabídl perfektní obrazové detaily.

Projektor BenQ SH960 byl zkonstruován tak, aby zaručil flexibilní instalaci při současném zachování jednoduchosti ovládání a údržby. Zařízení lze díky 1,5násobnému zoomu použít prakticky v libovolných prostorách – široký rozsah možného nastavení promítací vzdálenosti totiž doplňuje ještě vynikající instalační flexibilita umožňující montáž zařízení v zásadě na libovolný druh stropu. Možnost posunu objektivu v rozmezí ±125 % vertikálně a ±40 % horizontálně přináší jednoduchou nápravu nepřesností učiněných při montáži. 2D korekce lichoběžníkového zkreslení pak umožňuje perfektní zobrazení bez deformací při libovolném umístění projektoru.

SH910 – Kvalitní prezentace ve Full HD s vysokým jasem

Jedná se o řešení určené zejména pro korporátní zasedací místnosti, školicí centra, auditoria nebo jiná místa určená pro shromáždění většího počtu osob. Projektor SH910 zajistí perfektní podání každé prezentace díky skutečně vysokému jasu 4000 ANSI lumenů a nabídne tak působivý divácký zážitek s nekompromisní Full HD 1080p obrazovou kvalitou. Projektor BenQ SH910 je vybaven rozsáhlou HDMI konektivitou a dvěma zabudovanými reproduktory s SRS certifikací a výkonem 10 Wattů, aby dokázal plnohodnotně interpretovat audiovizuální multimediální obsah z Blu-ray, DVD disků nebo HDTV. Rovněž nabídne možnost zobrazení přímo z USB zařízení, což je vlastnost využitelná například pro prezentace bez nutnosti připojení počítače. Produkt BenQ SH910 je připraven i na blízkou budoucnost, neboť nabízí podporu pro stále častěji používanou správu a ovládání prostřednictvím sítě – podporuje řešení Crestron a PJ-Link, a to jak na bázi kabelu LAN, tak i adaptéru pro bezdrátové připojení.

Cena projektoru SH960 činí 149.990 Kč bez DPH.

Cena projektoru SH910 činí 49.990 Kč bez DPH.

Pro více informací prosím navštivte internetové stránky www.BenQ.cz nebo www.facebook.com/BenQCeskaRepublika

Tiskové zprávy

Diskuse