EA - Gamescom 2011

16. 8. 2011 20:51    Rubrika: Tiskové zprávy

KINGDOMS OF AMALUR: RECKONING

EA - Gamescom 2011

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Ken Rolston, Todd McFarlane a R.A. Salvatore vytvořili obrovský fantastický svět plný nekonečných možností a napínavých akčních soubojů

Připravte se na objevování záhad Amaluru! Společnosti Electronic Arts a 38 Studios, LLC dnes oznámily, že akční RPG Kingdoms of Amalur: Reckoning™ vyjde v Evropě 10. února 2012. Reckoning je výpravnou hrou pro jednoho hráče a současně první kapitolou z rozlehlého fantasy světa, v níž se hráči vydají na putování za odhalením záhad Amaluru a ovlivní osudy hrdiny i celého světa. Díky více než desítce nominací na různá ocenění v rámci veletrhu Electronic Entertainment Expo (E3) v červnu 2011 oslovila Kingdoms of Amalur: Reckoning hráče z celého světa.

„Pracujeme s legendami herního průmyslu, které nás nasměrovaly na správnou trasu ve svých ‚oborech‘. Todd McFarlane propůjčil své zkušenosti k vzniku originálního výtvarného stylu hry a designu soubojů, R. A. Salvatore přispěl do detailu propracovanou historií a kulturou herního světa a Ken Rolston, vývojářská ikona současnosti, je autorem robustního RPG systému, který jeho fanoušci tak dobře znají a obdivují,“ řekl Curt Schilling, prezident a zakladatel 38 Studios.

Zcela nový svět Kingdoms of Amalur: Reckoning, vytvořený úspěšným autorem vydavatelství New York Times R. A. Salvatorem, ožívá prostřednictví vizuálně atraktivního a charakteristického výtvarného stylu Todda McFarlana, uznávaného tvůrce postavy Spawna. Kingdoms of Amalur: Reckoning s rozlehlým světem i propracovaným RPG systémem přináší do svého žánru novou úroveň v podobě napínavých akčních soubojů. Vše doplňuje unikátní systém postupu, v jehož rámci hráči odhalují osud přizpůsobováním herní postavy. Kingdoms of Amalur: Reckoning vzniká pod vedením Kena Rolstona, šéfdesignéra oceňovaných RPG The Elder Scrolls III: Morrowind a The Elder Scrolls IV: Oblivion s otevřeným herním světem.

Kingdoms of Amalur: Reckoning vyvíjejí pobočky společnosti 38 Studios, konkrétně Big Huge Games se sídlem v Baltimore a 38 Studios se sídlem v Providence. Vydání hry na českém a slovenském trhu je plánováno na 10. února 2012 ve verzích pro videoherní a zábavní systém Xbox 360®, počítačový zábavní systém PlayStation®3 a PC. Další informace o Kingdoms of Amalur: Reckoning naleznete na oficiálních stránkách www.reckoning.com.

Tiskové zprávy

Diskuse