LG ST600 Smart TV Upgrader

18. 8. 2011 08:52    Rubrika: Tiskové zprávy

LG ST600 Smart TV Upgrader: Udělejte svůj televizor chytřejší

LG ST600 Smart TV Upgrader

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost LG Electronics (LG), která je světovým lídrem a inovátorem ve spotřební elektronice, představuje produkt ST600. Malou krabičku, která jakémukoliv televizoru s HDMI přidá funkce, které mají špičkové televizory s funkcí LG Smart TV. Každý tak na svém televizoru bude moci surfovat po internetu, používat báječné LG Apps nebo jednoduše přehrávat multimediální obsah.

Jednodušší to být nemůže: Malou krabičku pomocí HDMI připojíte k vašemu televizoru a rázem je z něj domácí multimediální centrum. LG ST600 dokáže jakémukoliv televizoru s HDMI přidat funkce, kterými jsou vybavené televizory s funkcí LG Smart TV. Každý tak bude moci na televizoru prohlížet YouTube videa, surfovat na internetu nebo hrát hry. Nechybí ani multimediální funkce a Smart Share – jednoduše přehrajete veškerá multimédia, která máte v domácí síti.

„Technologický vývoj televizorů začíná být stejně rychlý, jako u smartphonů nebo osobních počítačů. Jenže proč si kupovat nový televizor, když ten, který máte jen pár let, ještě skvěle slouží? Pokud vám chybí moderní a pokročilé funkce, které nabízí nejnovější televizory, můžete je jednoduše doplnit touto malou krabičkou. Pouhým připojením udělá ze staršího televizoru domácí centrum zábavy,” uvedl Martin Malý, tiskový mluvčí společnosti LG Electronics CZ.

Je jedno, jestli máte hudbu, fotografie, nebo filmy, včetně těch ve vysokém rozlišení. LG ST600 si poradí s většinou multimediálních formátů. Stačí přímo do krabičky připojit USB flash disk a můžete přehrávat. Zařízení má certifikaci DLNA, která zaručuje, že si perfektně rozumí s jinými zařízeními ve vaší domácnosti. Co to znamená? Dokáže přistupovat k síťovému disku (NAS) a odsud přehrávat multimédia, ale také se dokáže připojit k vašemu domácímu PC a přehrávat hudbu, fotografie i filmy, které máte na pevném disku v počítači. Jednoduše přehraje také filmy a fotografie z vašeho smartphonu. Zapomeňte přitom na otravné kabely. Do domácí sítě se umí připojit i bezdrátově pomocí Wi-Fi.

Obzvláště jednoduché je ovládání celého zařízení. Pomocí přehledného dálkového ovládání je správa všech funkcí skutečnou hračkou. A kdo vlastní iPhone, iPad nebo smartphone s operačním systémem Android, ten si může stáhnout aplikaci LG Remote a veškeré funkce ovládat s maximálním komfortem přes dotykový displej svého zařízení.

Produkt je již dostupný v obchodní síti LG obchodních parterů v CZ/SK, jeho doporučená MOC je 2.999 Kč v České republicea 119 Eur na Slovensku.

Specifikace:

  • Funkce Smart TV
  • Ovládání dodávaným ovladačem i aplikací pro smartphony
  • Internetový prohlížeč
  • Plná podpora LG Apps
  • Wi-Fi
  • DLNA
  • Podpora přehrávání z externího disku
  • Rozměry: 11 \xD7 11 cm
Tiskové zprávy

Diskuse