T-Mobile - dobíjení přes Fortunu

18. 8. 2011 20:19    Rubrika: Tiskové zprávy

T-Mobile spouští dobíjení přes Fortunu

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

  • 990 nových dobíjecích míst
  • Pro zákazníky posílající kredit přes Českou poštu 10% bonus

T-Mobile přináší svým zákazníkům novou možnost, jak si poslat kredit na své předplacené karty. Tentokrát uzavřel dohodu se společností Fortuna sázková kancelář. Zákazníci si tak od dnešního dne budou moci dobít na téměř tisícovce nových míst napříč celou Českou republikou.

„Dnešní zpráva jen potvrzuje stávající trend – i nadále se snažíme zákazníkům dobíjení zpřístupnit v maximální možné míře,“ říká Jan Roule, ředitel rezidentního prodeje T-Mobile, a dodává: „Díky dalšímu obchodnímu partnerovi mohou uživatelé předplacených karet využít k poslání kreditu 90 vlastních poboček Fortuny a více než 900 dobíjecích míst partnerů společnosti Fortuna, mezi něž patří např. firmy GECO, Valmont, Relay, inmedio nebo Citi-tabák.“

Operátor však pracuje i na dalších výhodách. Lákavý bonus v podobě 10 % kreditu navíc bude automaticky připsán těm zákazníkům, kteří si v období od 15. srpna do 15. září 2011 přijdou dobít svou Twist kartu na Českou poštu.

Spolupráce s tímto partnerem byla spuštěna začátkem srpna tohoto roku. Česká pošta nabízí zhruba 3 300 poboček po celé republice, poslat kredit si tak mohou i občané menších obcí, kde nejsou zastoupeny jiné kanály – banky či hypermarkety.

T-Mobile nabízí prostřednictvím velmi rozsáhlé sítě obchodních partnerů celou řadu způsobů, jak si vylepšit stav Twist karty. Posílat lze částky od 200 Kč do 9 999 Kč, klasické dobíjecí kupóny jsou pak nabízeny v hodnotách 250, 400, 600 a 1 000 Kč.

Více informací zde a na www.loteriefortuna.cz/prodejni-mista.

Tiskové zprávy

Diskuse