Samsung Series 3 350U2B - notebook

21. 8. 2011 10:21    Rubrika: Tiskové zprávy

Minimální rámeček, maximální mobilita – to je nový 12, 5” notebook Série 3 350U2B od Samsungu

Samsung Series 3 350U2B - notebook

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Ultratenký a ultralehký notebook Samsung Series 3 350U2B vyniká stylově tenkým rámečkem displeje a uživatelům nabízí pohodlnou mobilitu a nepřehlédnutelný trendy design.

Přední světová společnost v oblasti digitálních médií a digitální konvergence Samsung Electronics Co., Ltd., oznámila příchod elegantního a stylového notebooku Samsung Série 3 350U2B. Je nejen tenký a lehký – váží pouhých 1, 35 kg1 a jeho výška je menší než výška librové nebo eurové mince, ale zaujme také svou nabídkou výrazných barev, které se hodí k vaší osobnosti a životnímu stylu. Kromě toho prémiový design zahrnuje i elegantně tenký rámeček displeje, prostřednictvím kterého získáte veškeré výhody větší obrazovky, aniž byste museli obětovat svou mobilitu.

S displejem s antireflexní úpravou si můžete vychutnávat jedinečnou jasnost obrazu a čitelnost textu i venku. Vše s ohledem na prodlouženou výdrž baterie až na 8 hodin2, optimalizovaný výkon procesoru Intel® Core™ i3/i5 Ultra Low Voltage (ULV)3, operační systém Windows® 7 a unikátní technologii Fast Start společnosti Samsung.

„Když na cestách potřebujete pracovat a přitom vypadat stylově, pak je pro vás notebook Samsung Series 3 350U2B dokonalou volbou,“ řekl Kyuho Uhm, senior viceprezident divize IT Solutions Business společnost Samsung Electronics. „Kromě tenkého a lehkého designu s minimalním rámečkem displeje, je notebook vybaven nejmodernější mobilní technologií, která nabízí optimální výkon a snadné používání na cestách.“

Tenký rámeček a hmotnost pouhých 1, 35 kg

Lehce přenosný notebook Samsung Série 3 350U2B disponuje tenkým rámečkem displeje, výškou pouhých 24, 9 mm a vahou 1, 35 kg1. Tím se stává ideálním partnerem na cesty, protože se pohodlně vejde do tašky, aktovky, kabelky či jiného zavazadla.

Výdrž a výkon vás nezastaví

Baterie vydrží až 8 hodin2 provozu, takže s sebou nemusíte nosit nabíječku a omezovat se na místa se zásuvkou. Životnost baterie je 1000 nabijecích cyklů, aniž by se maximální nabíjecí kapacita dostala pod 80%, což je třikrát déle než u klasické baterie. Je tedy úspornější a šetrnější k životnímu prostředí, protože ji není nutné tak často měnit za novou.

Při spouštění notebooku nemusíte čekat obvyklých 30 - 60 sekund, protože technologie Fast Start nabízí funkci okamžitého zapnutí. Tento hybridní režim spánku v sobě kombinuje rychlé probuzení se stabilitou hibernace. Můžete tak začít pracovat jen několik sekund poté, co otevřete displej nebo stisknete tlačítko pro zapnutí notebooku.

Procesor Intel® Core™ i5/i3 Ultra Low Voltage (ULV)3 umožňuje optimální rovnováhu mezi výkonem a energetickou úsporností. Kromě toho na tomto notebooku můžete vytvářet bohatý multimediální obsah nebo využívat výhod multitaskingu při práci s aplikacemi jako je Microsoft Office.

Antireflexní úprava obrazovky a uživatelsky přívětivé funkce

Samsung Série 3 350U2B je vybaven 12, 5" HD LED displejem s antireflexní úpravou pro ostrý obraz a živé barvy i v případě, že budete s notebookem venku. Matný povrch navíc vytváří méně odlesků, při kterých se oči neunaví tak rychle.

Notebook je vybaven také čtečkou paměťových karet 4 v 1, modulem Bluetooth V3.0 High Speed3, dvěma USB a HDMI konektorem, což umožňuje rychle sdílet hudbu, obrázky, video i soubory s jinym zařízením.

Izolovaná tlačítka klávesnice s optimálními rozestupy se postarají o pohodlí při psaní a zaručují větší čistotu a hygienu mezi klávesami, kde nemůže zůstávat zachycena špína či nečistoty. A aby notebook vydržel déle jako nový, je robustní tělo vyrobeno z materiálu Duracase, který svými vlastnostmi chrání notebook proti poškrábání, před rizikem poškození při každodenních nárazech a otřesech.

Notebook Samsung Série 3 350U2B bude uveden na český trh v srpnu za doporučenou koncovou cenu 13 800 Kč s DPH. Na českém trhu bude notebook dostupný ve stříbrné barvě.

Specifikace modelu pro český trh

Série 3 350U2B

  • Displej: 12,5” HD LED (1366 x 768) antireflexní
  • Operační systém: Genuine Windows® 7 Home Premium (64-bit)
  • CPU: Intel® Core™ i3 Processor 2357M (1,3 GHz)
  • Paměť: 4 GB
  • HDD: 320 GB S-ATA II (5400 ot./min) 500 GB S-ATA II (5400 ot./min)
  • Grafická karta: Intel® HD Graphics
  • Bluetooth: Bluetooth 3.0
  • Porty: VGA (dongle), HDMI, výstup pro sluchátka, vestavěný mikrofon, 2 x USB 2.0 (funkce sleep and charge)
  • Čtečka karet 4 v 1 (SD, SDHC, SDXC, MMC) RJ45 (LAN), DC-In (napájení)
  • Baterie: 6 článková / 40 Wh,
  • Rozměry: 298, 9 x 197, 8 x 24, 9 mm
  • Hmotnost: 1,35 kg

Pozn.: Vše na základě specifikací z výroby. Specifikace designu a barevného provedení výrobku se mohou bez předchozího upozornění změnit a mohou se lišit od zde uvedených příkladů. Chyby a opomenutí vyhrazeny. Výdrž baterií na základě výsledků v testu BatteryMark. Výsledky se mohou lišit v závislosti na konfiguraci. Dostupnost záručního servisu a lhůty pro poskytnutí záručního servisu se mohou v různých zemích lišit a mohou také podléhat registračním požadavkům v zemi nákupu. OS zobrazuje ve srovnání se specifikacemi menší velikost HDD v důsledku rozdílného výpočtu velikosti diskové kapacity a v důsledku existence oddílu pro obnovení.

Poznámky

1) Při použití 6 článkové baterie

2) Výdrž baterií na základě výsledků v testu Mobile Mark. Výsledky se mohou lišit v závislosti na konfiguraci

3) Z výroby

Tiskové zprávy

Diskuse