Fototiskárna Canon PIXMA iP4950

22. 8. 2011 20:21    Rubrika: Tiskové zprávy

PIXMA iP4950 nahrazuje velmi úspěšný model PIXMA iP4850 a přináší jedinečné technologie tisku a inovativní funkce, včetně tisku fotografií z Full HD videa a softwaru Easy-PhotoPrint EX.

Fototiskárna Canon PIXMA iP4950

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Canon PIXMA iP4950 vyniká kvalitou a rychlostí tisku

Společnost Canon dnes představila svou nejnovější fototiskárnu PIXMA iP4950. Novinka je ideální pro profesionály i rodiny, které touží po špičkové kvalitě tištěných dokumentů i fotografií a působivé rychlosti. PIXMA iP4950 nahrazuje velmi úspěšný model PIXMA iP4850 a přináší jedinečné technologie tisku a inovativní funkce, včetně tisku fotografií z Full HD videa a softwaru Easy-PhotoPrint EX. Speciální funkce, jakou jsou Ekologické informace a automatický oboustranný tisk, zaručují ještě větší snižování dopadu tisku na životní prostředí.

Vylepšené funkce a kreativita

PIXMA iP4950 je vybavena řadou výjimečných funkcí, které v uživateli probudí kreativního ducha. Vylepšená funkce tisku z Full HD videa nyní uživatelům umožňuje vytisknout momenty z videí zachycených na kompaktní digitální fotoaparáty a digitální zrcadlovky Canon a vdechnout jim život a vytvořit iluzi pohybu. Nově představený režim „Layout Print“ umožňuje uživatelům vybrat krátký filmový klip a vytvořit z něj tištěný komiksový příběh.

Software Easy-PhotoPrint EX nabízí snadný tisk fotografií, kalendářů a alb a nově obsahuje i efekt Zábavný filtr (Fun Filter), který přidává zábavné efekty, včetně rozmazaného pozadí, změkčení či efektu rybího oka. Fotografie lze dokonce proměnit s efektem Miniatura, takže na obrázku objekty vypadají jako malé modely, a nebo použít efekt Fotoaparát na hraní, který dodává barevný nádech typický pro dětské fotoaparáty.

Snižuje dopad na životní prostředí

PIXMA iP4950 šetří životní prostředí. Funkce automatického oboustranného tisku pomáhá omezit zbytečné plýtvání. Novinkou je funkce Ekologické informace, která na displeji zobrazuje, kolik CO2 a papíru šetří volba automatického oboustranného tisku. PIXMA iP4950 rovněž používá 5 samostatných inkoustových zásobníků, které umožňují snadnou výměnu inkoustu dle potřeby. Snižuje tak celkové plýtvání inkoustu a pomáhá udržet nízké náklady.

PIXMA: jedinečná kvalita

PIXMA iP4950 obsahuje tiskovou technologii Canon FINE s velikostí kapiček 1pl a rozlišením až 9600 dpi. Tištěné dokumenty jsou proto vždy v profesionální kvalitě a s ostrým textem. Tisk fotografií a dokumentů je velmi rychlý, PIXMA iP4950 se totiž může pochlubit vylepšenou rychlostí tisku ISO ESAT: 12,5 obr./min. pro černobílý a 9,3 obr./min. pro barevný tisk. Fotografie 10 x 15 cm bez okrajů tiskne přibližně 20 vteřin.

PIXMA iP4950 nabízí také vylepšený přímý potisk disků s novými šablonami pro nálepky a obaly, takže vytvoření vlastní CD a DVD kolekce je až nečekaně snadné.

Dostupnost

PIXMA iP4950 bude dostupná v Evropě od září 2011.

PIXMA iP4950 - hlavní funkce:

  • Vysoce výkonná fototiskárna s automatickým oboustranným tiskem a přímým potiskem disků
  • 5 samostatných zásobníků inkoustu zlepšuje jeho využití
  • Rozlišení až 9600 dpi a velikost inkoustových kapiček 1pl zaručují fotografie ve špičkové kvalitě
  • Rychlý tisk dokumentů: 12,5 obr./min. pro černobílý a 9,3 obr./min. pro barevný tisk (ISO ESAT)
  • Bezokrajový tisk 10 x 15cm fotografií za 20 vteřin
  • Systém ChromaLife100+ pro nádherné fotografie s životností až 300 let
  • Vylepšená manipulace s médii: Automatický oboustranný tisk, dvě možnosti podávání papíru a přímý potisk disků
  • Tisk fotografií z Full HD filmů
  • Inteligentní tisk webových stránek se softwarem Easy-WebPrint EX
  • Při použití originálních inkoustů přístup ke službě CREATIVE PARK PREMIUM
Tiskové zprávy

Diskuse