AVerMedia DarkCrystal HD Capture VGA - střihová karta

24. 8. 2011 00:26    Rubrika: Tiskové zprávy

AVerMedia představuje DarkCrystal HD Capture VGA (C199), 1080p HD střihovou kartu s vstupním a výstupním VGA konektorem.

AVerMedia DarkCrystal HD Capture VGA - střihová karta

AVerMedia představuje 1080p HD VGA střihovou kartu s podporou vývojového nástroje SDK

AVerMedia Technologies, Inc., jedno z předních jmen na poli digitálních multimediálních technologií, představuje DarkCrystal HD Capture VGA (C199), 1080p HD střihovou kartu s vstupním a výstupním VGA konektorem. Tato karta umožňuje všem uživatelům - organizacím, výrobním závodům, nebo vzdělávacím a zdravotnickým zařízením - zachytávat maximálně detailní obraz z VGA vstupů a ten pak ukládat a případně rovnou streamovat na Internet. S exkluzivním balíkem Software Development Kit (SDK) lze navíc snadno integrovat různé funkce pro zachytávání Full HD obsahu a vytvářet vlastní příkazy a utility zcela na míru konkrétním požadavkům.

DarkCrystal HD Capture VGA kombinuje solidní hardwarové řešení s intuitivním softwarovým vybavením pro maximální výkon při zachytávání a zpracování HD videa. PCI-Express rozhraní zajišťuje maximální stabilitu, rychlost a efektivitu zachytávání videa a díky VGA výstupu lze signál v reálném čase sledovat v režimu "pass through" bez nutnosti použití VGA rozbočovače. Tato Full HD střihová karta podporuje široké rozmezí video rozlišení, čímž maximálně usnadňuje zachytávání video signálu z libovolných zařízení vybavených VGA výstupem. Právě tak lze zachytit a zpracovat signál z jakékoliv obrazovky, bezpečnostního VGA zařízení, z průběhu lékařškého zákroku, e-learningových aplikací, nebo činnosti jiného počítače. Maximální kvalita video záznamu činí z této karty naprosto jasnou volbu pro zobrazování a zachytávání obrazu v oblasti medicíny a video signage technologií. Doprovodná aplikace AVer MediaCenter software poskytuje intuitivní náhled HD videa a pohodlí spuštění záznamu z video vstupů pomocí jediného stisknutí tlačítka.

Systémoví integrátoři a value-added prodejci navíc mohou těžit z plné kompatibility mezi DirectShow a hardware střihové karty DarkCrystal HD Capture VGA. Ta zajišťuje zcela bezproblémovou spolupráci karty DarkCrystal HD Capture VGA s širokou škálou profesionálních programů pro editaci a zachytávání videa a s kompletním vývojovým prostředím SDK od společnosti AVerMedia navíc uživatelům umožňuje vytvořit si jakákoliv vylepšení a funkce přesně na míru. Pro jejich naprogramování lze využít řadu programovacích jazyků včetně VC, VB, Delphi a C#. Takto lze do zachytávaného obrazu vkládat libovolný text, grafiku, nebo časové údaje a mimo to lze zmenšením obrazu, nebo bufferu frame rate upravovat stabilitu a kvalitu streamování zachytávaného videa. Pro uspokojení rozličných nároků a požadavků je tato karta pod názvem DarkCrystal HD Capture VGAPlus (C199X) nabízena ještě ve verzi s HDMI vstupem. Pro dotazy ohledně dostupnosti produktu kontaktujte obchodní zastoupení společnosti AVerMedia v České republice.