Canon i-SENSYS - laserové tiskárny

24. 8. 2011 00:44    Rubrika: Tiskové zprávy

LBP7010C a LBP7018C nabízí cenově dostupný barevný laserový tisk pro domácí uživatele a domácí a malé kanceláře.

Canon  i-SENSYS - laserové tiskárny

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Canon představuje nové laserové tiskárny a multifunkční modely řady i-SENSYS

  • i-SENSYS LBP7010C a LBP7018C jsou cenově dostupné barevné laserové tiskárny, které nabízí vysoce kvalitní tisk v úsporném malém těle, což šetří místo na stole
  • i-SENSYS MF3010 je multifunkční laserová tiskárna, která v kompaktním těle kombinuje tisk, kopírování a skenování a snadné použití i nízkou spotřeba energie

Canon Europe, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, dnes představil nové cenově dostupné barevné laserové tiskárny i-SENSYS LBP7010C a LBP7018 a multifunkční laserovou tiskárnu i-SENSYS MF3010. Canon tak přináší špičkové tiskové technologie i uživatelům v malých a domácích kancelářích.

Modely i-SENSYS LBP7010C a LBP7018C

LBP7010C a LBP7018C nabízí cenově dostupný barevný laserový tisk pro domácí uživatele a domácí a malé kanceláře. Oba modely mají stejné specifikace (rychlost tisku až 16 str./min. (černobíle) a 4 str./min. (barevně)) a liší se pouze barvou. LBP7010C má chladně bílý vzhled a LBP7018C je stylově černá. Uživatelé si tedy mohou vybrat správný model, který se nejlépe hodí do jejich kancelářského prostředí.

Oba modely jsou velmi kompaktní, což umožňuje i nově navržený tiskový engine, a šetří cenné místo na stole. Kromě místa a nákladů šetří i čas svými funkcemi, včetně rychlého prvního výtisku a rychlého probuzení z režimu spánku. Vysoce kvalitní barevný výtisk tak trvá jen několik vteřin.

Pro domácí a malé kanceláře je klíčové, že se zařízení snadno instalují, udržují a používají. Pohodlí uživatelů zvyšuje i snadná výměna toneru a tiskový ovladač Canon CAPT (Canon Advanced Printing Technology).

Model i-SENSYS MF3010

i-SENSYS MF3010 je kompaktní černobílá multifunkční laserová tiskárna s elegantním a velmi kompaktním designem. Novinka je ideální pro uživatele, kteří touží přejít z jednobarevné laserové tiskárny na zařízení, které je stále ještě cenově dostupné, ale zároveň nabízí tisk, skenování a kopírování v jednom přístroji.

MF3010 obsahuje technologii Canon Quick First Print pro rychlé kopírování a tisk, která šetří čas a zvyšuje produktivitu. Dokonce umožňuje tisk a kopírování přímo z režimu spánku. Rychlost je až 18 str./min. (černobílý tisk / kopírování) a doba prvního výtisku pouhých 7,8 vteřin.

MF3010 byla stvořena pro snadné ovládání na kancelářském stole. Novinka obsahuje jednoduchý ovládací panel a přehledné uživatelské rozhraní pro snadné nastavení všech funkcí.

Nový model má také nízkou spotřebu energie, čímž šetří náklady. Hodnota TEC (Typical Energy Consumption)* je pouhých 0,6 kWh za týden, což je jedno z vůbec nenižších hodnocení v této třídě.

„Vyvinuli jsme tyto produkty zejména s ohledem na uživatele v malých a domácích kancelářích. Kompaktní design šetří místo na stole a jsou rychlé, snadno použitelné a energeticky úsporné. LBP7010C, LBP7018C a MF3010 nabízí profesionální kvalitu tisku Canon za velmi nízkou cenu,“ říká Petr Hnilička, Product Specialist Office Personal Products, Canon CZ.

i-SENSYS LBP7010C a LBP7018C budou v Evropě v prodeji od září 2011.

i-SENSYS MF3010 bude v prodeji od října 2011.

Tiskové zprávy

Diskuse