Epson Stylus Photo PX730WD a PX830FWD - domácí fototiskárny

24. 8. 2011 00:32    Rubrika: Tiskové zprávy

Epson Stylus Photo PX730WD a PX830FWD - domácí fototiskárny

Vysoce detailní fotografie vyžadují výtisky ve vysokém rozlišení

Modely Stylus Photo PX730WD a PX830FWD společnosti Epson vdechnou život vašim fotografiím

Nejnovější domácí fototiskárny společnosti Epson byly navrženy speciálně pro fotografy, kteří si chtějí tisknout své oblíbené obrázky v profesionální kvalitě. Uživatelé mohou díky výhodám automatického nastavení Wi-Fi připojení a nové službě Epson Connect tisknout své fotografie a dokumenty snadno odkudkoli z domu bez nutnosti kabelového připojení k počítači.

Model PX730WD je určen těm, kteří to s tiskem fotografií myslí vážně a navíc se chtějí prostřednictvím Wi-Fi připojení podělit o možnost tisku, skenování a kopírování s ostatními členy domácnosti. Model PX830FWD je špičkovým řešením 4 v 1 společnosti Epson nabízejícím možnost domácího tisku ve vysoké kvalitě a bezkonkurenční funkce pro tisk, skenování, kopírování a faxování.

Obě tiskárny využívají fotografický inkoust Claria Photographic Ink, s jehož pomocí jsou vytvářeny fotografie, na které budou jejich majitelé pyšní. Inkoust byl speciálně vyvinut jako vhodný doplněk pro digitální zrcadlovky a kompaktní fotoaparáty. Inkoust na bázi pigmentu zajišťuje vysoce kvalitní výsledky za každých okolností a je dostatečně všestranný na to, aby ho i ostatní mohli používat k tisku dalšího materiálu, než jen fotografií.

Díky automatickému nastavení Wi-Fi připojení je konfigurace bezdrátového tisku u notebooků a počítačů neuvěřitelně jednoduchá. Uživatel nepotřebuje znát nastavení své sítě, ani se připojovat pomocí kabelu USB - tyto tiskárny automaticky vyhledají vhodné nastavení připojení a samy se nakonfigurují. Tato možnost rychlého a efektivního tisku, skenování a kopírování kdekoli z domu je k dispozici i pro více uživatelů.

Nová služba mobilního tisku společnosti Epson, Epson Connect, nabízí flexibilitu a volnost tisku kdekoli v domě. Uživatelé tak mohou s využitím nejnovější aplikace iPrint společnosti Epson bezdrátově tisknout fotografie a dokumenty z telefonu smartphone a počítačů Tablet PC snadno a rychle .

Katie Zimmermann, product manager ve společnosti Epson Europe, dodává: „Tyto tiskárny jsou ideální pro domácí fotografy vyžadující možnost tisku ve vysoké kvalitě a mnoho dodatečných intuitivních funkcí.“ „Každý nyní může tisknout své oblíbené fotografie z pohodlí domova v profesionální kvalitě, nebo vytvářet výtisky dokumentů, které vydrží po dlouhou dobu.“

Modely Epson Stylus PX730WD a PX830FWD budou k dispozici od 1. září 2011 za doporučenou maloobchodní cenu 2 490 Kč.