Logitech - řada sluchátek s mikrofonem

24. 8. 2011 00:40    Rubrika: Tiskové zprávy

Stereo headsety Logitech vám umožní být neustále v kontaktu se svými přáteli a s lehkostí si užít zábavu na počítači

Logitech - řada sluchátek s mikrofonem

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Logitech představuje stereo náhlavní sady, jež zkvalitní poslech a zábavu s PC

Nové stereo headsety nabízejí vynikající čistotu zvuku a příjemné pohodlí

Dnes společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) představila řadu stereo náhlavních sad pro PC, jež nabízejí čistý zvuk, pohodlí a praktické ovládání pro všechny, kdo používají své počítače pro hlasovou komunikaci přes internet (VoIP – Voice over IP) nebo pro zábavu.

Stereo headsety Logitech vám umožní být neustále v kontaktu se svými přáteli a s lehkostí si užít zábavu na počítači. Pro všechny modely náhlavních sad řady Logitech® Stereo Headset je charakteristický pohodlný design a jednoduché nastavení stylu „plug-and-play“. Otočný mikrofon s funkcí potlačení okolního hluku a navíc i stereo zvuk jsou zárukou, že u všech modelů této řady je hovor i poslech přenášený přes internet ostřejší než dosud.

„Je to prosté: naše nové náhlavní sady jsou vytvořeny tak, aby pocit našich zákazníků při poslechu zvuku z počítače a dojem z počítačové zábavy byl čistší a příjemnější,“ řekl Vincent van Rij, regionální ředitel divize produktů Voice Access and Gaming pro EMEA společnosti Logitech. „Jsou skvělou volbou pro stále větší počet lidí, kteří si povídají s přáteli přes internet, poslouchají hudbu, sledují filmy nebo hrají online hry – a kteří chtějí náhlavní sadu, u níž se mohou spolehnout na skvělý zvuk a kvalitu hlasu.“

Ať již hledáte základní náhlavní sadu pro čistější přenos hovorů nebo takovou, která obohatí a zdůrazní zvukové kvality vaší hudby nebo filmů, z řady modelů Logitech Stereo Headset si vyberete tu pravou. Všechny tyto nové náhlavní sady řady Logitech Stereo Headset je snadné nastavit, jsou kompatibilní s počítači s operačním systémem Windows®, které jsou vybaveny analogovým připojením a konektory typu jack 3,5 mm pro vstup a výstup zvuku, a lze je používat ve spojení s aplikacemi Logitech Vid™ HD, Skype®, Yahoo!® Messenger, Gmail™, Windows Live® Messenger, AIM® nebo QQ®.

Mezi hlavní představitele nové řady náhlavních sad Logitech Stereo Headset patří:

Logitech Stereo Headset H130

Náhlavní sada Logitech Stereo Headset H130 na hlavě drží stylově a bez rušivých pocitů pomocí odlehčeného týlního pásku spojujícího obě sluchátka. Mikrofon s funkcí potlačení hluku okolního prostředí prakticky eliminuje přenos nežádoucích zvuků z vašeho okolí, takže vašemu hlasu bude vždy jasně rozumět. Hovory jsou díky stereo zvuku čisté a snadný kontakt s ostatními bude pro vás radostí. Mikrofon můžete nasměrovat na místo, kde váš hlas bude snímat nejlépe – a otočit jej nahoru, aby vám nepřekážel, když jej nebudete používat.

Logitech Stereo Headset H150

Náhlavní sada Logitech Stereo Headset H150 nabízí stejně skvělé funkce jako model H130 pouze s tím rozdílem, že týlní pásek je nahrazen klasickým páskem přes hlavu s možností nastavení velikosti. Model Stereo Headset H150 se navíc vyznačuje náušníky z pěnového materiálu, mikrofon lze uchytit na pravou nebo levou stranu a díky jednoduchým ovládacím prvkům na kabelu můžete snadno upravovat hlasitost poslechu a vypnout mikrofon.

Logitech Stereo Headset H250

Aby vaše hovory, hudba, filmy a hry zněly skvěle, nabízí náhlavní sada Logitech Stereo Headset H250 dynamický stereo zvuk v plném frekvenčním pásmu. I tato sada má vypolstrovaný hlavový pásek a pohodlné pěnové náušníky, díky nimž se nebudete cítit nepohodlně ani při dlouhých hovorech.

Cena a dostupnost

Očekává se, že všechny tři náhlavní sady budou k dostání v srpnu. Modely Logitech Stereo Headset H130 a Logitech Stereo Headset H150 se budou prodávat za doporučenou maloobchodní cenu 499 Kč. U náhlavní sady Logitech Stereo Headset H250 je doporučená maloobchodní cena 879 Kč. Podrobnější informace můžete získat na našem blogu nebo internetových stránkách.

Tiskové zprávy

Diskuse