Samsung PL120 - digitální fotoaparát

24. 8. 2011 00:47    Rubrika: Tiskové zprávy

Každý rodič ví, jak složité je zaujmout pozornost malého dítěte, aby se při focení dívalo do objektivu. Pozornost dětí tak upoutáte spuštěním animace, která je promítána na přední displej fotoaparátu PL120.

Samsung PL120 - digitální fotoaparát

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Rozesmějte děti na cestě do školy s animacemi fotoaparátu PL120!

Animace na předním displeji se postarají o úsměv před cestou do nového školního roku. Kromě focení můžete první školní den také natočit na video v HD kvalitě

Každý rodič ví, jak složité je zaujmout pozornost malého dítěte, aby se při focení dívalo do objektivu. S řešením přichází fotoaparát Samsung PL120 představený v polovině tohoto roku, který obsahuje 21 tvůrčích animací, které si můžete stáhnout přímo z webových stránek společnosti Samsung. Pozornost dětí tak upoutáte spuštěním animace, která je promítána na přední displej fotoaparátu PL120. Když vás focení omrzí a budete chtít natáčet video, ani zde zábava nekončí – PL120 má k dispozici záznam videa v HD kvalitě.

Větší zábava se dvěma displeji

Fotoaparát PL120 vyniká 1,5“ displejem na přední straně, s nímž se stanete součástí každého záběru. Vytvoření dokonalého autoportrétu nebylo nikdy jednodušší – nastavte se do záběru, zkontrolujte, jak bude vypadat váš autoportrét, a klikněte. Když fotoaparát otočíte, uvidíte své fotografie na 2,7“ širokoúhlém displeji. V případě, že přední displej nepoužíváte, svým zabarvením zcela splyne a nenarušuje tak design fotoaparátu.

Buďte kreativní a přidejte fotografiím vlastní speciální efekty

S jedinečnou funkcí Magic Frame můžete vytvářet rafinované fotografie a obrazy, které vyjadřují vaší náladu a osobnost, v kvalitě plakátu. Vyberte si jednu z nastavených šablon této funkce – např. Malba na stěně, Starý film, Vlny, Úplněk, Stará gramodeska, Časopis, Dovolená nebo Klasická televize. Jednoduše namíříte fotoaparát na požadovaný objekt, zarovnáte jej se šablonou na displeji a stisknete spoušť. Vámi fotografovaný objekt bude zarámován se speciálním motivem a pozadím.

Umělecký nádech vašich snímků pak zajistí možnosti a barvy inteligentního filtru Samsung. S efektem naklonění a posunutí objektivu vytvoříte miniaturizovaný vzhled objektů. S fotoaparátem PL120 je jednoduché být kreativní - s efektem „Paleta“ přidáte svým fotografiím mimořádně živý nádech a můžete na nich použít různé barvy.

Jednoduché řešení pro focení profesionálních fotografií

Pokud máte rádi profesionálně vypadající fotografie, můžete si je vytvořit i s kompaktním fotoaparátem. Funkce Smart Auto 2.0 okamžitě analyzuje klíčové prvky kompozice a automaticky vybere z mnoha různých režimů pro dosažení dokonalého záběru ten nejlepší. Funkce sledování objektů vám pomůže zachytit objekty, které nejsou zrovna v klidu.

Inteligentní rozpoznávání tváří na snímcích

Technologie inteligentního rozpoznávání tváří vám pomůže vytvořit snímek podle vašich představ – dokáže si zapamatovat až 20 vašich přátel či rodinných příslušníků a při snímání automaticky zaostří nejprve tyto osoby. Můžete se tak těšit na křišťálově čisté fotografie nejdůležitějších lidí ve vašem životě.

Doporučená MOC fotoaparátu Samsung PL120 činí 3190,- vč. DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse