Canon PIXMA MG5350 - multifunkční tiskárna

25. 8. 2011 01:07    Rubrika: Tiskové zprávy

Stylová PIXMA MG5350 je ideální pro zkušené uživatele, kteří požadující rychlý a jednoduchý tisk, kopírování a skenování a také přístup k nové službě PIXMA Cloud Link.

Canon PIXMA MG5350 - multifunkční tiskárna

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Canon PIXMA MG5350: Rychlá a vysoce kvalitní multifunkční tiskárna s vylepšenou Wi-Fi konektivitou

Canon představil pokročilou bezdrátovou multifunkční tiskárnu určenou uživatelům, kteří hledají špičkovou kvalitu tisku a vysoký výkon. Stylová PIXMA MG5350 je ideální pro zkušené uživatele, kteří požadující rychlý a jednoduchý tisk, kopírování a skenování a také přístup k nové službě PIXMA Cloud Link.

PIXMA v černém lesklém provedení má centrální uživatelské rozhraní s velkým 7,5cm barevným TFT displejem a nabízí vylepšené možnosti konektivity, včetně tisku fotografií z mobilních zařízení a zároveň do nich umožňuje skenovat. Tisková technologie FINE zaručuje špičkovou kvalitu tisku díky minimální velikosti kapiček inkoustu 1pl a rozlišením až 9600 dpi.

Vylepšená konektivita

PIXMA MG5350 přináší pokročilé možnosti připojení, jež umožňuje přístup na internet přímo z tiskárny. PIXMA Cloud Link umožňuje uživatelům tisknout přímo z webových alb s použitím softwaru CANON iMAGE GATEWAY a Picasa od společnosti Google. Novinka navíc nabízí přímý přístup k široké škále tiskových šablon, jako jsou kancelářské dokumenty a kalendáře, takže fotografové mohou dát prostor své fantazii. Uživatelé mohou tisknout také přímo z mobilních zařízení s použitím Google Cloud Print a nové aplikace Canon Easy-PhotoPrint (pro zařízení se systémy iOS a Android) a zároveň do mobilních zařízení skenovat.

Ochrana životního prostředí

PIXMA MG5350 představuje novou aplikaci ECO informace, která umožňuje sledovat, jaké úspory papíru a CO2 přináší použití automatického oboustranného tisku. Uživatelé také mohou šetřit energii pomocí funkce automatického vypnutí. Tiskárna se sama vypne po uplynutí nastavené doby. PIXMA MG5350 má navíc funkci Quick Start, která umožňuje téměř okamžité uvedení zařízení do chodu a uživatelé tak mohou začít ihned provádět potřebné operace, aniž by museli vyčkávat, než se tiskárna zahřeje. Pět samostatných inkoustových zásobníků je možné měnit nezávisle na sobě, což minimalizuje plýtvání a šetří náklady.

Jednoduchá kreativita

PIXMA MG5350 usnadňuje vytváření kreativních obrázků a přímo vybízí k novým a inovativním postupům. Intuitivní software Easy-PhotoPrint EX dává volnost fantazii při zpracovávání oblíbených obrázků – tisku fotografií, kalendářů a alb. Aktualizovaná verze obsahuje zábavné filtry a umožňuje na vybrané fotografie aplikovat zábavné a umělecké efekty, včetně Rozmazání pozadí, Rybího oka, Měkkého zaostření, Miniatury a Fotoaparátu na hraní.

Funkce tisku z Full HD videí umožňuje vytisknout vzácné okamžiky zachycené na digitální zrcadlovky nebo digitální kompakty Canon ve Full HD rozlišení. Fotografie je možné obohatit o různé kreativní efekty, jako je například Merge Frames, který kombinuje různé snímky a vytváří v tištěných fotografiích dojem pohybu. Funkce Layout Print umožňuje uživatelům vybrat krátký videoklip a vytvořit komiksový příběh.

Dostupnost

PIXMA MG5350 bude v Evropě dostupná do září 2011.

PIXMA MG5350 – hlavní funkce:

  • Pokročilé multifunkční zařízení s velkým 7,5cm TFT displejem: Tisk, kopírování a skenování
  • Fotografie s rozlišením až 9600 dpi, minimální velikost kapky inkoustu 1pl, 5 samostatných zásobníků inkoustu a ChromaLife 100+
  • Rychlý tisk dokumentů: Přibližně 12,5 černobílých obrázků za minutu a 9,3 barevných obrázků za minutu (ISO ESAT), bezokrajový tisk 10 x 15cm fotografií za přibližně 20 vteřin
  • Tisk z jakéhokoli místa v domě s vestavěnou Wi-Fi
  • Pokročilá práce s médii: Automatický oboustranný tisk, 2 způsoby vkládání papíru a přímý potisk médií
  • Tisk fotografií z HD videí
  • PIXMA Cloud Link: Přístup a tisk obsahu přímo z internetu
  • Inteligentní tisk webových stránek s Easy-WebPrint EX
Tiskové zprávy

Diskuse