Canon PIXMA MG6250 a PIXMA MG8250

25. 8. 2011 02:09    Rubrika: Tiskové zprávy

Tiskárny PIXMA MG6250 a PIXMA MG8250 se ovládají pomocí jedinečného inteligentního dotykového systému Canon, který usnadňuje ovládání pomocí podsvíceného dotykového panelu, který vede uživatele krok za krokem.

Canon PIXMA MG6250 a PIXMA MG8250

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Špičkový tisk pro náročné fotografy: PIXMA MG6250 a PIXMA MG8250

Canon představil dvě nové multifunkční tiskárny, které jsou ideální volbou pro vášnivé fotografy. Tiskárny PIXMA MG6250 a PIXMA MG8250 přináší pokročilé funkce, špičkovou kvalitu tisku srovnatelnou s fotolaboratořemi, působivou rychlost a celou řadu inovativních programů.

Obě novinky jsou elegantní a nabízí rozšířenou konektivitu, včetně přístupu k PIXMA Cloud Link a tisku z mobilních zařízení. Nové tiskárny jsou inteligentní a intuitivní a přitom přináší vysokou kvalitu tisku. PIXMA MG8250, vlajková loď nové řady tiskáren, navíc nabízí i stylový design s matným černým povrchem inspirovaný řadou EOS.

Snadné ovládání

Tiskárny PIXMA MG6250 a PIXMA MG8250 se ovládají pomocí jedinečného inteligentního dotykového systému Canon, který usnadňuje ovládání pomocí podsvíceného dotykového panelu, který vede uživatele krok za krokem. Světelná navigace ukazuje, které funkce jsou aktuálně k dispozici. Systém Quick Operation umožňuje intuitivní, snadné ovládání zařízení a dovoluje nastavit často používané režimy a funkce v méně krocích, než tomu bylo dříve. PIXMA MG8250 navíc nabízí i skener 35mm filmů, který je ukrytý v horním krytu. Uživatelé mohou tisknout fotografie v profesionální kvalitě přímo z 35mm negativů a diapozitivů, a to v rozlišení až 4800 x 9600 dpi.

Krásný tisk s lehkostí

Nové, vysoce kvalitní modely fototiskáren představují tiskové hlavy FINE s minimálním průměrem kapky 1pl a rozlišením až 9600 dpi. PIXMA MG6250 i PIXMA MG8250 disponují šesti zásobníky inkoustu včetně pigmentové černé a dye based inkousty v černé, purpurové, azurové, žluté a šedé barvě, jež vytvářejí hladké a nezrnité barevné fotografie. Přídavný šedý inkoust zajišťuje profesionální kvalitu černobílých fotografií a oba modely dokáží vytisknout bezokrajové fotografie ve formátu 10 x 15 cm přibližně za 20 vteřin.

Pokročilá konektivita

PIXMA MG6250 a PIXMA MG8250 mají pokročilé možnosti připojení, jež umožňuje přístup na internet přímo z tiskárny. PIXMA Cloud Link umožňuje uživatelům tisknout přímo z webových alb s použitím softwaru CANON iMAGE GATEWAY a Picasa od společnosti Google. Oba modely navíc nabízí přímý přístup k široké škále tiskových šablon, jako jsou kancelářské dokumenty a kalendáře, takže fotografové mohou dát prostor své fantazii.

Uživatelé mohou tisknout také přímo z mobilních zařízení s použitím Google Cloud Print a nové aplikace Canon Easy-PhotoPrint (pro zařízení se systémy iOS a Android) a zároveň do mobilních zařízení skenovat.

Pokročilý software a technologie

Tiskárny PIXMA MG6250 and PIXMA MG8250 přináší ještě více možností pro práci s obrázky a jsou dodávány s inovativním softwarem a technologiemi, včetně Full HD Movie Print a Easy-PhotoPrint EX, které byly aktualizovány a dávají ještě více prostoru kreativitě.

Funkce tisku z Full HD videí umožňuje vytisknout vzácné okamžiky zachycené na digitální zrcadlovky nebo digitální kompakty Canon ve Full HD rozlišení. Fotografie je možné obohatit o různé kreativní efekty, jako je například Merge Frames, který kombinuje různé snímky a vytváří v tištěných fotografiích dojem pohybu. Funkce Layout Print umožňuje uživatelům vybrat krátký videoklip a vytvořit komiksový příběh, což může být skvělý dárek k Vánocům či narozeninám.

Software Easy-PhotoPrint EX umožňuje uživatelům popustit uzdu fantazii a využít různé šablony pro tisk fotografií a tvorbu kalendářů nebo alb. Nově jsou k dispozici i zábavné filtry, které umožňují na vybrané fotografie použít zábavné a kreativní efekty, včetně Rozmazání pozadí, Rybího oka, Měkkého zaostření, Miniatury a Fotoaparátu na hraní.

PIXMA MG6250 a PIXMA MG8250 obsahují také plug-in Easy-PhotoPrint Pro, který je kompatibilní s programy Adobe Photoshop, Photoshop Elements, Adobe Lightroom a Canon Digital Photo Professional a umožňuje uživatelům tisknout více snímků včetně všech nastavení tisku.

Dostupnost

PIXMA MG6250 a PIXMA MG8250 jsou k dispozici po celé Evropě od září 2011

PIXMA MG6250 – hlavní funkce:

  • Špičkové bezdrátové multifunkční zařízení s velkým 7,5cm TFT displejem
  • Inteligentní dotykový systém
  • 6 zásobníků inkoustu, až 9600 dpi, minimální velikost kapiček inkoustu 1pl
  • Vysoce kvalitní barevný tisk a tisk odstínů šedé
  • Rychlý tisk dokumentů: Přibližně 12,5 černobílých obrázků za minutu a 9,3 barevných obrázků za minutu (ISO ESAT), bezokrajový tisk 10 x 15cm fotografií za přibližně 20 vteřin
  • Tisk odkudkoli se zabudovaným Wi-Fi
  • Pokročilá práce s médii: Automatický oboustranný tisk, 2 způsoby vkládání papíru a přímý potisk médií
  • PIXMA Cloud Link: Přístup a tisk obsahu přímo z internetu
  • Tisk fotografií z HD videí

PIXMA MG8250 – hlavní funkce:

  • Špičkové bezdrátové multifunkční zařízení s velkým 8,8cm TFT displejem
  • Inteligentní dotykový systém
  • 6 zásobníků inkoustu, až 9600 dpi minimální velikost kapiček inkoustu 1pl
  • Vysoce kvalitní barevný tisk a tisk odstínů šedé
  • CCD skener se skenerem 35mm filmů
  • Rychlý tisk dokumentů: Přibližně 12,5 černobílých obrázků za minutu a 9,3 barevných obrázků za minutu (ISO ESAT), bezokrajový tisk 10 x 15cm fotografií za přibližně 20 vteřin
  • Podpora Wi-Fi
  • Pokročilá práce s médii: Automatický oboustranný tisk, 2 způsoby vkládání papíru a přímý potisk médií
  • PIXMA Cloud Link: přístup a tisk obsahu přímo z internetu
  • Tisk fotografií z HD videí
Tiskové zprávy

Diskuse