Genius SP-HF800A - sestava dřevěných reproduktorů

25. 8. 2011 01:17    Rubrika: Tiskové zprávy

Výrobce zvolil u těchto reproduktorů klasický vzhled javorového dřeva, který doplňuje přední panel z černého plastu. Dva dvoupalcové měniče pokrývají celé spektrum zvuku a menší měnič o velikosti jeden palec se stará o kvalitní přednes výšek.

Genius SP-HF800A - sestava dřevěných reproduktorů

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Reproduktory Genius v klasickém stylu

Genius představil sestavu dřevěných třípásmových reproduktorů SP-HF800A ke stolnímu počítači nebo tabletu, které nabídnou celkový výkon 20 W a zajímavou kombinaci klasického a moderního designu. Doporučená koncová cena novinky je 689 Kč včetně DPH.

Výrobce zvolil u těchto reproduktorů klasický vzhled javorového dřeva, který doplňuje přední panel z černého plastu. Dva dvoupalcové měniče pokrývají celé spektrum zvuku a menší měnič o velikosti jeden palec se stará o kvalitní přednes výšek. K reproduktorům, které pracují v rozsahu 80Hz až 20kHz, mohou uživatelé snadno připojit prostřednictvím linkového vstupu tablet, stolní počítač, notebook, mobil nebo CD přehrávač. Na předním panelu se kromě ovladače hlasitosti nachází ještě kruhový ovladač pro individuální přizpůsobení barvy zvuku. Reproduktory mají univerzální využití, takže najdou uplatnění u každého PC nebo notebooku při poslechu hudby, hraní her nebo sledování filmů.

Technické parametry SP-HF800A

RMS: 20 wattů

Měniče: 2 x 2” 4Ω, 1“ 8 Ω

Frekvenční rozsah: 80Hz~20kHz

Odstup signálu od šumu: 75 dB

Další funkce: Regulace hlasitosti

Rozměry: 94 x 224 x 130 mm (každý box)

Hmotnost: 2,142 kg

Tiskové zprávy

Diskuse