HP zjednodušuje správu prostředí

25. 8. 2011 20:01    Rubrika: Tiskové zprávy

Divize HP Enterprise Services oznámila uvedení nové služby, která pomůže podnikům i státním institucím získat větší kontrolu nad prostředími se službami různých výrobců.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

HP zjednodušuje správu prostředí s řešeními různých výrobců

Nová služba pomáhá klientům vylepšit správu dodavatelů a jejich řízení

Divize HP Enterprise Services oznámila uvedení nové služby, která pomůže podnikům i státním institucím získat větší kontrolu nad prostředími se službami různých výrobců. Mohou tak zlepšit celkový výkon IT infrastruktury a lépe optimalizovat náklady.

Většina velkých podniků kombinuje technologie různých dodavatelů, aby mohla svým zákazníkům poskytnout požadované služby. Takovéto heterogenní IT prostředí je velmi náročné na správu a zajištění efektivního pracovního postupu, včasné řešení problémů či adekvátního výkonu na úrovni služeb. Nemožnost efektivní integrace nabídky služeb v prostředí více dodavatelů může často vést ke snížení výkonu IT a vyšším nákladům.

Nové řešení HP Multi-Supplier Integration (MSI) Service pomáhá IT ředitelům (CIO, Chief Information Officer) zvýšit celkový výkon IT infrastruktury a lépe spravovat kombinovaná prostředí, zejména díky vylepšené správě jednotlivých dodavatelů a jejich vazeb.

S HP jakožto jediným integrátorem a správcem služeb se mohou klienti snáze zaměřit na inovace a zlepšování procesů. Coby jediný styčný bod nabízí HP MSI Service efektivní spolupráci dodavatelů, rychlé řešení problémů a vylepšení pracovního procesu. V případě přerušení služby poskytuje HP MSI Service komplexní diagnostiku, spolehlivost a včasné obnovení služeb.

„Organizace s oblibou využívají hybridní modely, různorodé služby nestejného typu a od více dodavatelů však výrazně zvyšují složitost IT infrastruktury a náročnost její správy,“ řekl Rhonda Vetere, vicepresident pro Enterprise Service Management v HP Enterprise Services. „HP MSI Service nabízí nástroje, postupy a odborníky, kteří zajistí efektivní správu služeb od různých dodavatelů a postarají se rovněž o neustálé zlepšování kvality služeb.“

Služba HP MSI bude poskytována prostřednictvím globálního systému nabídky IT služeb společnosti HP, který je založen na efektivitě a optimalizaci. HP MSI nabízí odborníky, procesy, technologie a nástroje potřebné ke správě IT infrastruktury v rámci podniků po celém světě.

Strategie Instant-On Enterprises využívá službu HP MSI Service ke zlepšení poskytování služeb koncovým uživatelům, což zrychluje možnost reakce na nové požadavky. Ve světě nepřetržité konektivity umožňuje Instant-On Enterprise využívat technologie při veškeré spolupráci se zákazníky, zaměstnanci, partnery a občany.

Produkty HP Multi-Supplier Integration a Management Service budou celosvětově dostupné 31. srpna. Cena se bude odvíjet od vybraných součástí jednotlivých řešení, objemu služeb a délce trvání smlouvy.

Tiskové zprávy

Diskuse