Epson Stylus SX440W a SX445W - tiskárny

26. 8. 2011 13:25    Rubrika: Tiskové zprávy

Tato řada s příhodným názvem Small-in-One bude tvořena tiskárnami s poklesem velikosti o 39 procent. Jejich součástí bude nová služba mobilního bezdrátového tisku společnosti Epson, Epson Connect, a automatické nastavení Wi-Fi připojení.

Epson Stylus SX440W a SX445W - tiskárny

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Nejnovější vývoj domácího tisku od společnosti Epson

Nový druh všestranných kompaktních zařízení Small-in-One

Výsledkem snahy společnosti Epson o úsporu místa, peněz a času zákazníků při tisku je nová řada multifunkčních zařízení, která je jednou z nejkompaktnějších na trhu domácích tiskáren. Tato řada s příhodným názvem Small-in-One bude tvořena tiskárnami s poklesem velikosti o 39 procent. Jejich součástí bude nová služba mobilního bezdrátového tisku společnosti Epson, Epson Connect, a automatické nastavení Wi-Fi připojení.

Modely Epson Stylus SX440W a SX445W (známé jako řada SX440W) jsou první z tiskáren Small-in-One, nabízí cenově úsporný tisk s výhodou možnosti připojení Wi-Fi a tisku bez počítače pomocí elegantního ovládání přes dotykový panel.

Nový vzhled doprovázený velmi kompaktními rozměry je zárukou snadného zapojení těchto tiskáren v každém prostředí moderního domova bez vysokých nároků na prostor. Díky službě mobilního tisku společnosti Epson, Epson Connect, nabízející flexibilitu a volnost tisku kdekoli v domě, mohou uživatelé snadno a rychle bezdrátově tisknout oblíbené fotografie a dokumenty z telefonu smartphone a počítačů Tablet PC .

Díky automatickému nastavení Wi-Fi připojení je konfigurace bezdrátového tisku u notebooků a počítačů neuvěřitelně jednoduchá. Uživatel nepotřebuje znát nastavení své sítě, ani se připojovat pomocí kabelu USB – tyto tiskárny automaticky vyhledají vhodné nastavení připojení a samy se nakonfigurují. Možnost rychlého a efektivního tisku, skenování a kopírování kdekoli z domu je k dispozici i pro více uživatelů.

Julian Maddock, product manager ve společnosti Epson Europe, uvádí: „Naše řada tiskáren Small-in-One odráží snahu společnosti Epson poskytnout domácím uživatelům vyšší flexibilitu a volnost při tisku za přijatelné provozní náklady. Samostatné inkousty například zaručí až 34procentní úsporu inkoustu oproti konkurenčním kombinovaným inkoustovým kazetám – stačí tedy, aby domácí uživatelé vyměnili pouze vypotřebovanou barvu.“

Model Epson Stylus SX440W bude dostupný od září 2011 za doporučenou maloobchodní cenu 2 490 Kč.

Hlavní charakteristiky

O 39 procent menší: mimořádně kompaktní rozměry1

Elegantní stylový vzhled

Samostatné inkousty zaručí 34procentní úsporu inkoustu – stačí vyměnit pouze vypotřebovanou barvu4
Sdílení s celou rodinou současně prostřednictvím připojení Wi-Fi (až 60 osob)

Tisk, skenování a kopírování kdekoli v domě s využitím Wi-Fi připojení

Snadná instalace díky automatickému nastavení Wi-Fi připojení2

6,3cm barevná obrazovka LCD pro zobrazování výzev, elegantní ovládání přes dotykový panel

Zásuvka paměťových karet pro tisk bez počítače

Snadný a rychlý tisk fotografií a dokumentů z telefonu smartphone a počítačů Tablet PC díky službě Epson Connect3

Inkoust DURABrite Ultra Ink přináší rychleschnoucí fotografie v profesionální kvalitě a dokumenty s jasným a ostrým textem

Skener s rozlišením 1 200 dpi

Všestranně nízká spotřeba energie splňující podmínky standardu ENERGY STAR

Tisk až 35 stran za minutu

Pohodlná úprava naskenovaného textu pomocí softwaru OCR ABBYY FineReader™

Software Epson Easy Photo Print pro snadnou úpravu fotografií včetně odstranění efektu červených očí

Snadná obnova barev, odstranění prachu a úprava prosvětlení s přiloženým softwarem pro skenování

Tiskové zprávy

Diskuse