HUAWEI IDEOS X1 - telefon

29. 8. 2011 21:25    Rubrika: Tiskové zprávy

Je určen pro všechny, kteří se chystají pořídit svůj první smartphone. V portfoliu operátora Telefonica O2 se jedná o nejlevnější chytrý telefon s OS Android.

HUAWEI IDEOS X1 - telefon

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

HUAWEI přichází s chytrým telefonem IDEOS X1, který je jedním z nejdostupnějších na českém trhu.

Je určen pro všechny, kteří se chystají pořídit svůj první smartphone. V portfoliu operátora Telefonica O2 se jedná o nejlevnější chytrý telefon s OS Android.

  • Android ™ 2.2
  • Intuitivní ovládání a 3D prostředí
  • Kapacitní displej s multitouch ovládáním
  • 3,2MPx fotoaparát
  • Ve dvou barevných provedeních: black, champagne

Uvedením modelu IDEOS X1 (U8180) posiluje společnost HUAWEI své dlouhodobé působení v České republice. Tento chytrý telefon má uživatelům rozhodně co nabídnout. Slušná výbava, elegantní provedení a jednoduché ovládání – to jsou tři základní vlastnosti nového smartphonu modelové řady IDEOS.

HUAWEI IDEOS X1 disponuje operačním systémem Android 2.2 Froyo, základní obrazovkou v efektním 3D provedení a intuitivní nadstavbou, kterou HUAWEI vyvinula tak, aby bylo používání telefonu opravdu co nejjednodušší a zvládl to opravdu každý. Má displej s úhlopříčkou 2,8″, snímky můžete pořídit 3,2Mpx fotoaparátem. Ve výbavě je také GPS, akcelerometr, či digitální kompas. Je určen uživatelům, kteří mají obavy začít s něčím novým, ale zároveň ocení možnosti, které používání chytrého telefonu nabízí. Za dostupnou cenu při zachování kvalitního zpracování a výkonu získáte spojení se světem a objevíte nové možnosti internetu v mobilu. S chytrým telefonem HUAWEI IDEOS X1 se snadno přesvědčíte, že každý začátek nemusí být těžký!

"Po loňském úspěchu s modelem Vodafone 845, který se stal druhým nejprodávanějším smartphonem s OS Android v ČR, a po letošním uvedení jeho nástupce Vodafone 858, jsme rádi, že můžeme na českém trhu představit také model HUAWEI IDEOS X1. Tento telefon je druhým smartphonem z modelové řady IDEOS, který během letošního roku uvádíme na trh již pod značkou HUAWEI. Jsem přesvědčen, že tento model naváže na úspěchy svých předchůdců a stane se tak dostupným řešením pro uživatele, kteří se smartphonem začínají," uvedl Petr Matalík, Country Manager divize terminálů.

Od srpna letošního roku zařadila tento model do své nabídky Telefónica Czech Republic. Za nedotovanou cenu 2 695 Kč vč. DPH se IDEOS X1 stal nejlevnějším chytrým telefonem s OS Android v nabídce uvedeného mobilního operátora.

HUAWEI IDEOS X1 je k dostání exkluzivně u mobilního operátora Telefonica O2 od srpna 2011 za 2 695 Kč, v dotované verzi potom už za 1 Kč v závislosti na výši minimálního měsíčního plnění. Ve volné distribuci se tento model objeví v průběhu měsíce září.

Podrobnější informace jsou k dispozici na www.huaweidevice.com.

Technické parametry HUAWEI IDEOS X1 (U8180)

Operační systém: Android ™ 2.2

Sítě a data: GSM/GPRS Class/EDGE 850/900/1800/1900 MHz,HSDPA /UMTS 900/2100 MHz,HSDPA 7,2 Mb/s

Displej: 2,8“ 320 x 240

Fotoaparát: 3,2 Mpx

Navigace: A-GPS

Procesor: Qualcomm MSM 7225 528 MHz

Bezdrátové připojení: Wi-Fi 802.11 b/g/n, mobilní HotSpot,

Bluetooth 2.1 (A2DP)

Hudba: Rádio FM

Paměť: Interní 256 MB, podpora pam. karet microSD až 32 GB

Aplikace: GMS (Gmail™, Google Talk™, Gmaps™),YouTube, Office & PDF Reader, Klient pro Microsoft© Exchange Email Server

Ostatní: 3,5mm audio konektor

Rozměry: 104 mm (d) \xD7 56 mm (š) \xD7 13 mm (h)

Hmotnost: 100 g

Baterie: 1200 mAh Li-Ion

Tiskové zprávy

Diskuse