AGFAPHOTO - fotorámeček s dotykovým ovládáním

31. 8. 2011 22:35    Rubrika: Tiskové zprávy

Fotorámeček s označením AF7088MT moVee Touch vybavený interní pamětí s kapacitou 2 GB, kam se vejde až 8 tisíc fotografií. Tento rámeček ale nabízí více než jen přehrávání fotografií a jejich řazení do alb.

AGFAPHOTO - fotorámeček s dotykovým ovládáním

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Fotorámeček s dotykovým ovládáním

Společnost AGFAPHOTO představila fotorámeček s označením AF7088MT moVee Touch vybavený interní pamětí s kapacitou 2 GB, kam se vejde až 8 tisíc fotografií. Tento rámeček ale nabízí více než jen přehrávání fotografií a jejich řazení do alb. Díky podpoře multimediálních souborů jej můžete použít i jako multimediální centrum. Novinka se prodává za doporučenou cenu 3650 Kč včetně DPH.

Kterou fotografii si mám vytisknout a kterou nechat zarámovat? Toto dilema již nebudete muset řešit, pokud svá fotoalba vyměníte za digitální fotorámeček. Ten je ideálním zařízením pro každého majitele digitálního fotoaparátu, který se chce svými záběry pochlubit návštěvě nebo je mít neustále při ruce.

Fotografie se zobrazují na dostatečně velkém LED displeji s úhlopříčkou 20 cm s rozlišením 800x600 bodů, které zaručuje potřebnou jemnost obrazu. Kvůli dosažení optimálního zobrazení různých typů fotografií sáhnul výrobce po technologii Crystal Image. Ta dokáže každou fotku analyzovat, a na základě toho pak provede potřebnou optimalizaci obrazu. K okamžitému prohlížení fotek slouží USB port nebo čtečka paměťových karet, která podporuje všechny nejrozšířenější formáty.

Fotorámeček je vybaven dotykovým displejem, který přináší výrazně jednodušší ovládání i díky přítomnosti uživatelského rozhraní, jež nabízí zajímavé 3D efekty a řazení do alb. Tím ale výčet funkcí nekončí - přístroj je vybaven také budíkem a má v sobě integrovaný kalendář.

Toto zařízení ale nemusí zůstat pouze v teple vaší domácnosti. Napájení z baterie mu umožňuje fungovat až dvě a půl hodiny i mimo elektrickou síť, a díky podpoře multimediálních souborů vám na cestách poslouží i jako zábavní centrum. Kromě prohlížení fotografií na něm můžete sledovat filmy nebo přehrávat vaše oblíbené hudební skladby. V základním balení proto najdete i sluchátka a cestovní obal. Z dalšího příslušenství můžete dokoupit i autonabíječku a zkrátit si dlouhou chvíli se kdekoli na cestách.

Technické parametry

Model: AF 7088MT

Displej: 8“ (20 cm), dotykový kapacitní LED, poměr stran 4:3, rozlišení 800 x 600

Jas: 250 cd/m2

Kontrastní poměr: 600:1

Zabudované stereo reproduktory: ano

Podporované formáty: Foto: JPEG

Audio: MP3

Video: MJPEG, MPEG4

Rozhraní: 1x USB čtečka karet 5v1 SD, SDHC, MMC, MS, xD zabudovaná 2 GB paměť 3,5 mm výstup na sluchátka

Napájení: Adaptér, interní baterie – životnost 3 hodiny

Funkce: hodiny, budík, kalendář

Rozměry: 212 x 18 x 170 mm

Hmotnost: Méně než 1 kg

Cena s DPH: 3650 Kč

Tiskové zprávy

Diskuse