Data Storage Workshop 2011

2. 9. 2011 17:33    Rubrika: Tiskové zprávy

V minulém týdnu byla spuštěna online registrace na Data Storage Workshop, který letos proběhne 20. září v OKsystem Business Center v Praze Na Pankráci. Pozornost bude věnována mimo jiné úsporám energie v datových centrech a monitoringu infrastruktury.

Data Storage Workshop 2011

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Registrace na DSW 2011 je otevřena

V minulém týdnu byla spuštěna online registrace na Data Storage Workshop, který letos proběhne 20. září v OKsystem Business Center v Praze Na Pankráci. Již šestý ročník konference představí novinky v oblasti dlouhodobé archivace a správy dat a bezpečnosti a dostupnosti citlivých informací zpracovávaných a uchovávaných na firemních serverech. Pozornost bude věnována mimo jiné úsporám energie v datových centrech a monitoringu infrastruktury.

Návštěvníci si mohou vybrat z 10 přednášek, které tematicky pokryjí většinu problematických oblastí, se kterými se v současné době IT odborníci z hlediska storage potýkají. Program konference zahájí Tomáš Bezouška, prezident Information and Records Management Society. Ve své přednášce se zaměří na účelné využití nástrojů pro správu dokumentů a dat a koncepci vzdělávání specialistů a manažerů v této oblasti.

Generální partner konference Schneider Electric se bude zabývat infrastrukturou datových center, jejich energetickou efektivitou a monitorovacím systémem od APC. Hlavní partner D-Link představí svá řešení pro ukládání a zálohování dat ve virtualizovaném prostředí. Úsporám energie při dlouhodobé archivaci nestrukturovaných souborových dat se ve svém příspěvku věnuje další hlavní partner, společnost SGI.

Program vhodně doplní svými prezentacemi další partneři: společnosti NetApp, Hitachi Data System, CA Technologies, MHM computer, Servodata a Acronis.

Aktuální program, online registrační formulář a profily partnerů konference naleznete na www.dsw.cz

Tiskové zprávy

Diskuse