Epson Stylus SX535WD - barevný tisk foto a dokumentů

5. 9. 2011 13:39    Rubrika: Tiskové zprávy

Tiskárna Epson Stylus SX535WD, určená k tisku fotografií a oboustranných dokumentů, je dokonalým tiskovým řešením pro rušné domácnosti, kterým nabízí rychlé výsledky v profesionální kvalitě.

Epson Stylus SX535WD - barevný tisk foto a dokumentů

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Tiskárna Epson Stylus SX535WD přináší rychlý a flexibilní tisk do aktivních domácností

Nenápadné zařízení umí tisknout fotografie i oboustranné dokumenty

Tiskárna Epson Stylus SX535WD, určená k tisku fotografií a oboustranných dokumentů, je dokonalým tiskovým řešením pro rušné domácnosti, kterým nabízí rychlé výsledky v profesionální kvalitě. Prostřednictvím Wi-Fi rozhraní a funkce tisku bez použití počítače mohou uživatelé snadno tisknout, skenovat a kopírovat odkudkoli v domě, zatímco toto úhledné zařízení, které nezabere mnoho místa, vkusně doplní každou domácnost.

Inkoust Epson DURABrite Ultra zaručuje vysokou kvalitu výtisků a je natolik univerzální, že dokáže splnit veškeré tiskové požadavky všech členů domácnosti. Nabízí nejen tisk profesionálních fotografií, ale také výrazných, ostrých textových dokumentů. Široký výběr velikostí inkoustových kazet a samostatné zásobníky inkoustu přináší uživatelům vysokou užitnou hodnotu za příznivou cenu – vymění totiž pouze spotřebovanou barvu.

Uživatelé tiskárny SX535WD mohou využít i další skvělé výhody – funkce automatického nastavení Wi-Fi , která jim umožní snadno nakonfigurovat bezdrátový tisk z laptopů a stolních počítačů, aniž by museli znát nastavení své sítě nebo se připojovat prostřednictvím USB kabelu, protože tiskárna SX535WD dokáže vyhledat odpovídající nastavení připojení automaticky a sama se nakonfiguruje. Nová mobilní tisková služba Epson Connect přináší uživatelům ještě více svobody a flexibility prostřednictvím rychlého a snadného bezdrátového tisku fotografií a dokumentů z inteligentních telefonů a tabletových počítačů bez ohledu na to, ve které místnosti se právě nacházejí.

Toto multifunkční zařízení je vybaveno barevným LCD displejem o úhlopříčce 6,3 cm a slotem pro paměťové karty, který umožňuje snadný tisk bez nutnosti použití počítače. Užitečné menu s instrukcemi provede uživatele celým tiskovým procesem. Již žádné čekání na spuštění systémů počítačů; tisknout lze přímo z paměťové karty, což je velmi jednoduché a flexibilní řešení.

„Tato multifunkční tiskárna je vybavena mnoha snadno ovladatelnými funkcemi, které jsme úhledně instalovali do tohoto elegantního zařízení,“ dodává Julian Maddock, produktový manažer společnosti Epson Europe. „Příkladem je zásobník papíru s předním plněním, který nabízí snadný přístup a umožňuje nenápadné uložení papíru.“

Model Epson Stylus SX535WD bude možné zakoupit od září 2011 za doporučenou maloobchodní cenu od 3 290 Kč vč. DPH.

Vlastnosti

  • Oboustranný tisk dokumentů.
  • Wi-Fi rozhraní umožňuje tisknout, skenovat a kopírovat odkudkoli v domácnosti.
  • Inkoust Epson DURABrite Ultra přináší rychleschnoucí fotografie v profesionální kvalitě a výrazné, ostré textové dokumenty.
  • Rychlý a snadný tisk fotografií a dokumentů z inteligentních mobilních telefonů a tabletových počítačů prostřednictvím aplikace Epson Connect2.
  • Zásobník papíru s předním plněním.
  • Rychlost tisku až 36 stran za minutu .
  • Nabídka zásobníků různých velikostí, které vyhoví tiskovým potřebám uživatelů.
  • Tiskárnu mohou sdílet všichni členové domácnosti současně.
  • Snadná instalace s automatickým nastavením Wi-Fi1.
  • Instrukce jsou zobrazovány na 6,3cm barevném LCD displeji.
  • Sloty pro paměťové karty umožňují tisk bez použití počítače.
  • Skener s rozlišením 2 400 dpi.
  • Vyšší energetická účinnost splňuje podmínky programu ENERGY STAR.
  • Software ABBYY FineReader OCR umožňuje pohodlnou editaci skenovaného textu.
  • Software Epson Easy Photo Print pomůže snadno vylepšit fotografie, včetně odstranění efektu červených očí.
  • Součástí je skenovací software, který umožňuje snadnou obnovu barev, odstranění prachu a úpravu světla na pozadí.
Tiskové zprávy

Diskuse