Microsoft Gears of War 3 - nový výpravný trailer

5. 9. 2011 21:33    Rubrika: Tiskové zprávy

Poslední pokus legendární jednotky Delta Squad o záchranu planety i celého lidstva se uzavře 20. září letošního roku, kdy hra dorazí na pulty českých obchodů.

Microsoft  Gears of War 3 - nový výpravný trailer

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Bratři až do konce. Microsoft představil nový výpravný trailer Gears of War 3

Konec se blíží. Je tomu již více než sedm let, kdy studio Epic Games spolu s Microsoftem představili hernímu světu Marcuse Fenixe a jeho bratrstvo neohrožených ve hře “Gears of War” exkluzivně pro Xbox 360. Poslední pokus legendární jednotky Delta Squad o záchranu planety i celého lidstva se uzavře 20. září letošního roku, kdy hra dorazí na pulty českých obchodů.

Pro nedočkavé fanoušky Marcuse Fenixe představilo studio Epic nový trailer ‘Dust to Dust,’ ve kterém poslední přeživší jednotky Delta zoufale bojují z posledních sil o svou vlastní záchranu. Nejnovější poutavý trailer odehrávající se na pozadí songu Mazzyho Stara “To Dust“ sleduje celý příběh Marcuse a jeho jednotky napříč všemi díly série “Gears of War” a jejich putování vstříc konci.

Limitovaná edice Gears of War 3 je v předprodeji u prodejců Game by JRC, Xzone.cz a Alza.cz za cenu 1299 Kč. Limitovaná edice je rozšířena o věrnou repliku medaile v měřítku 1:1, exkluzivní multiplayerovou postavu Adama Fenixe, repliku vlajky vlající nad House of Sovereigns a závěť Adama Fenixe. V nabídce Game je k dispozici také nejhodnotnější limitovaná Epic edice za doporučenou cenu 2990 Kč. Oproti standardní limitované edici navíc obsahuje téměř 30 cm vysokou sochu Marcuse, 96 stránkovou příručku od spisovatele Toma Biselala a exkluzivní kolekci designu zbraní pro multiplayer. Třetí díl je stejně jako oba předchozí díly lokalizován s českými titulky.

Ve sbírce skalních fanoušků série nesmí chybět ani limitovaná série stylové Gears of War konzole Xbox 360 v rudé a černé barvě. Balení navíc obsahuje dvojici speciálních Gears of War ovladačů a pevný disk s navýšenou kapacitou 320 GB. Limitovanou sérii konzole lze předobjednat v síti prodejen Game za akční cenu 8200 Kč.

Trailer lze shlédnout na českých facebookových stránkách Xbox 360 nebo na youtube.com.

Obrazové podklady ve vysoké kvalitě k jednotlivým hrám jsou k dispozici na této adrese.

Tiskové zprávy

Diskuse