Samsung Galaxy Tab 7.7

5. 9. 2011 18:22    Rubrika: Tiskové zprávy

Samsung Galaxy Tab 7.7, první tablet na světě vybavený vynikajícím displejem Super AMOLED Plus.

Samsung Galaxy Tab 7.7

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Samsung Galaxy Tab 7.7 - první mobilní tablet na světě vybavený displejem Super AMOLED Plus, byl představen na veletrhu IFA 2011

Samsung GALAXY Tab 7.7, průkopník na trhu se sedmipalcovými mobilními tablety, představuje novou generaci tabletu, které nabízejí vysoce kvalitní obraz a neomezenou mobilitu bez kompromisů.

Společnost Samsung Electronics Co., Ltd., přední výrobce a oceňovaný inovátor v oblasti spotřební elektroniky, dnes představil Samsung Galaxy Tab 7.7, první tablet na světě vybavený vynikajícím displejem Super AMOLED Plus. Vaše srdce si získá nejen svou rychlostí a vysokým výkonem, který pohání 1,4 GHz dvoujádrový procesor, ale také svými rozměry – je tenký pouhých 7,89 mm a váží 335 gramů, což jej činí jedním z nejmobilnějších tabletů na trhu.

„Nový Samsung GALAXY Tab 7.7 je výsledkem snah společnosti Samsung nabídnout spotřebitelům na trhu s mobilními tablety co nejširší možnost výběru,“ uvedl JK Shin, prezident a ředitel divize Mobile Communications společnosti Samsung. „Ultratenký design tabletu Samsung GALAXY Tab 7.7 a jeho Super AMOLED Plus displej s rozlišením WXGA tento model od jiných tabletů na trhu výrazně odlišují a jsou pilířem, na kterém stavíme naši snahu vyjít vstříc potřebám širokého spektra zákazníků,“ dodal JK Shin

Zářivě jasný displej Super AMOLED Plus

Samsung GALAXY Tab 7.7 je prvním tabletem na světě, který je vybaven displejem Super AMOLED Plus vyvinutým společností Samsung a nabízí zářivé, vysoce kontrastní barvy a křišťálově čistý obraz. Displej Super AMOLED Plus umožňuje zobrazit širší barevné spektrum a lépe odstupňovat světlé a tmavé tóny, takže výsledný obraz je neuvěřitelně realistický.

Elegantní design a mobilita bez kompromisů

Samsung GALAXY Tab 7.7 je z portfolia tabletů GALAXY Tab bezkonkurenčně nejideálnějším společníkem na cesty a vzhledem k jeho velikosti se vám snadno vejde do kapsy u saka nebo do kabelky. Elegantní, hladké linie podtrhují stylové kovové tělo a spolu se zaoblenými hranami nabízejí elegantní vzhled a pohodlné držení vsedě i při chůzi.

Impozantní rychlost, výkon a výdrž baterie

Samsung GALAXY Tab 7.7 podporuje technologii HSPA+ 21 Mb/s, takže můžete rychleji stahovat a nahrávat data. Tablet také disponuje technologií Wi-Fi Channel Bonding, kdy jsou k připojení využity dva komunikační kanály zároveň, čímž je dosaženo lepšího síťového spojení s až dvojnásobnou přenosovou rychlostí. Srdcem přístroje je 1, 4 GHz dvoujádrový aplikační procesor, který je zárukou rychlého zobrazení stažených stránek, bezproblémového multitaskingu a vynikající práce s multimédii. A jelikož je tablet společníkem na cesty, ukrývá v sobě baterii s kapacitou 5 100 mAh, která při přehrávání videa zajišťuje výdrž až 10 hodin[1].

Nejnovější operační systém Honeycomb 3.2 s technologií Samsung TouchWiz UX

Samsung GALAXY Tab 7.7 používá operační systém Android™ 3.2 Honeycomb, což je upravená verze OS Android 3.2, která byla optimalizována pro potřeby tabletu s úhlopříčkou 7 palců a nabízí nový režim, ve kterém lze zvětšit nekompatibilní aplikace. Tento režim zajišťuje optimální zobrazení aplikací, které nejsou navrženy pro displeje s většími rozměry, takže je lze bez zkreslení zobrazit přes celý displej. Kromě toho tablet podporuje paměťové karty MicroSD až do velkosti 32 GB, ze kterých lze přímo přehrávat multimediální soubory.

Součástí uživatelského prostředí TouchWiz je funkce Live Panel, která umožňuje přizpůsobit výchozí obrazovku tabletu podle vlastních potřeb, takže na ní můžete umístit digitální obrázky, oblíbené webové stránky nebo zprávy ze sociálních sítí. Prostředí TouchWiz UX je vybaveno také lištou s miniaplikacemi, na které uživatel najde nejčastěji užívané funkce, jako je například správce úloh, kalendář nebo hudební přehrávač, které lze spouštět i v případě, že už je spuštěna některá z hlavních aplikací. Funkce schránka umožňuje uživatelům kopírovat a vkládat text i obraz.

Chytrá práce s multimédii

S tabletem Samsung GALAXY Tab 7.7 si můžete vychutnat přehrávání videa bez omezení. Přístroj podporuje přehrávání v plném HD rozlišení, nabízí multikodek s podporou DivX a soubory lze přehrávat také z Micro SD paměťové karty. Přístroj je vybaven funkcí Universal Remote Control, která umožňuje prostřednictvím tabletu ovládat všechny systémy domácí zábavy včetně televize, set-top boxu, DVD či Blu-ray přehrávače a audiosystému.

Zábava pro každého

Samsung GALAXY Tab 7.7 nabízí množství služeb, které uspokojí každého uživatele. Služba Samsung Hub nabízí snadný přístup k obsahu včetně her, elektronických knih, hudby aj. Samsung GALAXY Tab 7.7 je prvním mobilním tabletem na trhu, který podporuje herní portál Game Hub a jednoduché hry pro sociální sítě, o jejichž běh se stará bleskově rychlá grafika. Tablet také podporuje přístup na hudební portál Music Hub společnosti Samsung, na němž je k dispozici k přehrávání i stahování celkem 15 milionů hudebních titulů. Ten kdo dává přednost četbě knih, bude jistě spokojen se službou Readers Hub, která nabízí objemnou knihovnu, ve které uživatelé naleznou více než 2,3 milionů knih, 2 000 novinových titulů a 3 000 časopisů v celkem 49 jazycích. Pro nadšence sociálních sítí nesmí chybět služba Social Hub, která v rámci jednoho rozhraní nabízí přístup na e-mail, správu kontaktů, plánovací kalendář a propojení na sociální sítě.

Lepší podpora hlasové i obrazové komunikace

Samsung GALAXY Tab 7.7 nabízí podporu hlasových hovorů i videohovorů, a usnadňuje tak komunikaci mezi lidmi. Při hlasových hovorech není nutné připojovat sluchátka ani náhlavní sadu. Přístroj navíc nabízí speciální režim, tzv. Receiver Mode, ve kterém lze uskutečnit soukromý hovor i na veřejných místech.

Mobilní služby Google™

Galaxy Tab 7.7 je dodáván s kompletním balíkem mobilních služeb Google včetně přístupu k více než 250 000 aplikací na internetovém obchodu Android Market™ a služeb Gmail™, Google Search™, Google Maps™ 5.7 s 3D mapami a Google Talk™ s podporou videohovorů a hlasových hovorů.

Specifikace

Displej: 7,7” [2] 1280x800 (WXGA) Super AMOLED Plus

Procesor: 1,4GHz dvoujádrový aplikační procesor

Sítě: HSPA+ 21 Mb/s 850/900/1900/2100 EDGE/GPRS 850/900/1800/1900

Paměť: 8 GB LPDDR2 (RAM), 16/32/64 GB movi NAND + microSD (až 32 GB)

Fotoaparát / blesk: 3Mpx a automatickým ostřením a LED bleskem (hlavní) + 2Mpx s pevným ostřením (přední strana)

Bezdrátové připojení: WiFi 802.11 a/b/g/n (2,4 GHz a 5 GHz), 802.11n WiFi Ch. Bonding, WiFi Direct, BT v3.0, USB 2.0 Host

Audio: MP3, AAC, AAC+, eAAC+, WMA

Video: MPEG4, H.263, H.264, WMV, DivX, Xvid (1080p FullHD video při 30 sn./s)

GPS: A-GPS

Rozměry, hmotnost: 196,7 x 133 x 7,89 mm, 335 g

Kapacita baterií: 5 100 mAh

Operační systém: Android Honeycomb 3.2v

Práce se zprávami a sociálními sítěmi: Portál Social Hub (telefonní seznam s podporou práce se sociálními sítěmi, IM a e-mailu)

Služby poskytované na základě aktuální polohy (LBS): Google Maps (Turn-by-turn Navi.)

Podniková řešení: EAS IT Policy, MDM (Sybase Afaria), VPN (Cisco/F5), ODE (On device encryption), Cisco WebEx

Další služby a aplikace: Android Market / Samsung Apps Readers/Music/Game/Social Hub (dostupnost dle regionu)
Univerzální dálkové ovládání

Aplikace pro PC: Samsung Kies, Kies Air

* Veškeré funkce, vlastnosti, specifikace a další informace, které jsou v tomto dokumentu uváděny a týkají se výrobků, mimo jiné včetně informací o výhodách, designu, ceně, součástkách, výkonu, dostupnosti a funkcích výrobku, jsou nezávazné a mohou se bez předchozího upozornění změnit.

[1] Spotřeba baterií závisí na různých faktorech, mezi něž patří konfigurace sítě, síla signálu, provozní teplota, používané funkce, vibrační režim, nastavení podsvícení, používání internetového prohlížeče, způsob práce s daty a způsob používání dalších aplikací.
[2] Přesný rozměr je 7,67”

Tiskové zprávy

Diskuse