Samsung Wave 3, Wave M a Wave Y - telefony

5. 9. 2011 18:20    Rubrika: Tiskové zprávy

Samsung Wave 3, Wave M a Wave Y - telefony

Samsung přichází s trojicí nových chytrých telefonů s operačním systémem Bada 2.0 v čele se Samsung Wave 3

Nové inteligentní telefony Wave 3, Wave M a Wave Y kombinují stylový design s mobilní komunikační službou ChatON a pokročilými funkcemi operačního systému Bada 2.0.

Přední světová společnost v oblasti mobilních telefonů Samsung Electronics Co., Ltd. uvádí na trh trojici telefonů z řady Wave – elegantní a designově jedinečný Samsung Wave 3 se 4palcovým displejem, Samsung Wave M se zdokonalenými sociálními funkcemi a Samsung Wave Y pro uživatele začátečníky.

Všechny tři novinky, které vzešly z aktuálních inovací společnosti Samsung, mají operační systém Bada 2.0, který podporuje širokou škálu nových funkcí včetně multitaskingu, Wi-Fi Directu, rozpoznávání řeči a služby NFC. Prostřednictvím těchto technologií mohou uživatelé využívat pokročilých mobilních služeb jako je například sdílení fotografií a souborů bez připojení k internetu, mobilní platby nebo dobíjení cestovních kupónů na MHD.

Novou komunikační službou telefonů je ChatON, který funguje u všech modelů Wave. Tato globální komunikační služba rozšířená napříč platformami, umožňuje okamžité spojení se všemi vašimi přáteli a známými. Prostřednictvím skupinového chatu je možné vytvářet mikrokomunity uživatelů. Další užitečnou funkcí je služba Web Client, která umožňuje sdílení multimediálního obsahu a konverzaci mezi mobilním telefonem a počítačem.

K dispozici je také integrovaný přístup do internetového obchodu Samsung Apps určeného pro chytré telefony Samsung. Uživatelé mohou nyní do obchodu Samsung Apps vstupovat přes vylepšené uživatelské rozhraní, k dispozici mají více funkcí a mohou využít pestré palety aplikací od globálně známého multimediálního obsahu až po lokálně upravené aplikace.

„Nové přírůstky z portfolia Samsung Wave budou prvními přístroji, které využijí výhod naší platformy Bada 2.0. Na všech telefonech je vidět úsilí, které jsme do jejich vývoje vložili. Vyrobili jsme snadno ovladatelné chytré telefony, které budou inspirací pro celý trh,“ říká Zdeněk Paškevič, produktový manažer telco divize Samsung.

Samsung Wave 3 – chytrý telefon, který má styl

Samsung Wave 3 je elegantní a inteligentní telefon, který se vyznačuje velkým 4palcovým Super AMOLED displejem, 1, 4 GHz procesorem s podporou HSPA+ v 9, 9, 9 mm tenkém leštěném kovovém těle. Model Samsung Wave 3 pokračuje ve stylu, který nastavila řada Wave s celokovovým designem, takže je ideálním přístrojem pro zákazníky, kteří si potrpí na vytříbený a neotřelý styl. Tenký design těla je vyroben z eloxovaného hliníku, který splňuje nároky na aktivní a dynamický životní styl.

Samsung Wave 3 je také skvělý společník pro volné chvíle. Obsahuje integrované funkce Social Hub a Music Hub, které umožňují pohyb na sociálních sítích a bezdrátové stahování hudby. Uživatelé ocení také inteligentnější multitasking, push notifikaci, která vás upozorn na zprávu na ICQ i když uživatel zrovna přímo aplikaci nepoužívá, nebo funkci Wi-Fi Direct.

Samsung Wave M – první chytrý telefon vybavený funkcí ChatON

Samsung Wave M disponuje funkcemi ChatON a Social Hub, které umožňují uživatelům vést čilý společenský život a zůstávat stále ve spojení s přáteli. Model Wave M je vybaven 3,65palcovým displejem s HVGA rozlišením vyrobeným z temperovaného skla a tělo telefonu je opatřeno metalickým povrchem. Funkce ChatON, přehledná práce se zprávami, surfování na internetu a Wi-Fi aplikace přinášejí zcela výjimečný uživatelský zážitek. Dalšími funkcemi, které tento model nabízí jsou Wi-Fi Direct a NFC.

Samsung Wave Y – Vaše poprvé ve světě smartphonů

Samsung Wave Y je ideálním přístrojem, který provede nové uživatele světem chytrých telefonů. Tato novinka na první pohled zaujme stylově hladkým kovovým tělem a 3, 2palcovým displejem s HVGA rozlišením. Noví uživatelé s ním poznají funkce Social Hub, ChatON, nebo Music Hub.

Chytré telefony Wave 3, Wave M a Wave Y budou k vidění ve stánku společnosti Samsung na berlínském veletrhu IFA 2011.