T-Mobile - VDSL internet

2. 9. 2011 18:01    Rubrika: Tiskové zprávy

Nové VDSL připojení zařazuje T-Mobile do své nabídky pevného internetu na doma a do firmy. V oblastech, kde to technologie umožní, budou moci noví zákazníci využít rychlejší přístup k webu za stejnou cenu jako v případě ADSL.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

T-Mobile rozšiřuje nabídku o VDSL internet

  • VDSL připojení za stejnou cenu jako ADSL
  • V nabídce rychlosti 16 a 25 Mbit/s

Nové VDSL připojení zařazuje T-Mobile do své nabídky pevného internetu na doma a do firmy. V oblastech, kde to technologie umožní, budou moci noví zákazníci využít rychlejší přístup k webu za stejnou cenu jako v případě ADSL. Nové tarify jsou připraveny jak pro zákazníky, kteří si platí paušál za pevnou linku, tak i verzi „naked“ VDSL.

Tam, kde je VDSL připojení dostupné, nahradí tato technologie dosavadní ADSL. Uživatelé vždy získají tu nejvyšší možnou rychlost v jejich bydlišti nebo sídle firmy. Nabídku lze dočasně využít při uzavření nové smlouvy, pro stávající zákazníky bude přechod z ADSL na VDSL dostupný později.

Za internet s hlasovým tarifem sleva

Na rychlejším připojení ušetří až 350 korun ti surfaři, kteří již mají hlasový tarif od T-Mobile. Pokud jejich paušál činí méně než 600 korun s DPH, pořídí Internet Standard – bez pevné linky za 489 Kč s DPH (standardní cena 699 Kč s DPH). V případě měsíční platby za hlasový tarif nad 600 korun, přijde pevný internet dokonce na 399 Kč s DPH. Slevu lze získat i za kombinaci hlasového paušálu a Internetu Premium.

Pro využití VDSL připojení potřebují zákazníci nový modem, který podporuje tuto technologii. Od 1. září je v nabídce ZyXEL P-870HN-53b. Ten si kromě VDSL poradí i s ADSL2+ a mimo jiné nabízí WiFi či integrovaný firewall. Při uzavření smlouvy jej lze pořídit již za 499 Kč s DPH. Základní cena činí 1 799 Kč s DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse