BenQ P1410 - digitální fotoaparát

6. 9. 2011 22:51    Rubrika: Tiskové zprávy

Jedná se o vlajkovou loď celé modelové řady P. Tento 14Mpx fotoaparát s 19 mm tenkým tělem nabízí celou řadu vlastností a funkcí včetně objektivu se sedminásobným optickým zoomem.

BenQ P1410 - digitální fotoaparát

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Hravý a barevný svět s P1410 od BenQ

Společnost BenQ představuje další model z řady digitálních fotoaparátů ve své nabídce. Novinka nese označení P1410 a jedná se o vlajkovou loď celé modelové řady P. Tento 14Mpx fotoaparát s 19 mm tenkým tělem nabízí celou řadu vlastností a funkcí včetně objektivu se sedminásobným optickým zoomem, 3" displejem se schopností zobrazit 460 tisíc bodů a účinnou dvojitou stabilizací obrazu.

Zábavou nabitý model P1410 nabízí širokou škálu fotografických módů, kam patří například režimy miniatura, LOMO efekt nebo rybí oko. V módu miniatury (Toy mode) fotoaparát automaticky aplikuje rozostření a zvýší kontrast barev, díky čemuž dosáhne efektu, jakého je obyčejně docíleno jen prostřednictvím zrcadlovek nebo speciálního softwaru. Režim LOMO přidává efekt retro odstínů barev či vinětace, což znamená záruku pořízení skutečně originálně vyhlížejících snímků. Režim Color Accent (zdůraznění barvy) uživateli umožňuje vybrat jednu barvu a převést zbytek obrázku do černo-bílé. Tato funkce je dostupná rovněž při natáčeni videa. K dosažení polokulového vzhledu fotografií lze využít mód Rybí oko - dosáhnete tak nového zdroje zábavy a neotřelých tvůrčích možností.

Fotoaparát BenQ P1410 díky technologii vylepšení obrazu HDRII (High Dynamic Range) dokáže automaticky korigovat nejtmavší a nejjasnější místa v kompozici a nabídnout tak obrázky s optimálním podáním jasu. Tato funkce se vám nejvíce osvědčí pro fotografování venkovních scenérií za extrémního osvětlení, ať už se jedná o východ nebo západ slunce či scenérií se silným protisvětlem. S fotoaparátem P1410 již není zapotřebí dodělávání pracných retuší lidských tváří, neboť mód na odstraňování vad automaticky vylepší texturu pleti. Režim Skin soften z obličeje zase velmi elegantním způsobem odstraní nežádoucí pihy, vrásky nebo skvrny.

Vytvářejte jasná a detailní videa v HD rozlišení 720p - díky nahrávací funkci modelu P1410 lze zaznamenávat videa se zdůrazněním určitých barevných odstínů. Ten navíc automaticky upravuje svůj jas, což oceníte zejména v situacích, kdy budete vystaveni přímému slunečnímu svitu. Dalšími funkcemi jsou - Super Makro režim pracující již od vzdálenosti 2 cm, detekce úsměvu, inteligentní automatický režim, rozpoznávání obličejů, funkce pro tvorbu panoramat a specializovaný mód pro noční scény.

Poutavé detaily, mezi něž patří například zlatý kroužek kolem objektivu nebo textura na těle fotoaparátu, z tohoto produktu činí vynikající volbu pro ty, jimž nesmí chybět osobitý styl. 28 mm širokoúhlý objektiv se sedminásobným optickým zoomem zajistí, že už nikdy nebudete mít problém s tím, že by byly fotografované objekty příliš blízko nebo příliš daleko. Vestavěná optická stabilizace ve spolupráci se stabilizačním softwarem jsou zárukou toho, že zvládnete zachytit i dynamické scény a problémy s pořízením pěkných snímků nebudete mít ani za horších světelných podmínek

Nový fotoaparát BenQ P1410 bude k dostání od poloviny září 2011. Pro více informací navštivte prosím webovou stránku výrobce - www.BenQ.com.

Cena fotoaparátu je 2.399 Kč bez DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse