Canon imageFORMULA DR-M160 - robustní stolní skener

6. 9. 2011 19:21    Rubrika: Tiskové zprávy

Novinka je určená především pro náročná firemní prostředí, která vyžadují rychlé, vysoce kvalitní a spolehlivé řešení pro skenování.

Canon imageFORMULA DR-M160 - robustní stolní skener

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Canon představuje svůj nejvýkonnější a nejrobustnější stolní skener pro náročná kancelářská prostředí

  • Nový skener imageFORMULA DR-M160 je nejrychlejší ve své třídě s rychlostí skenování až 120 barevných obrázků za minutu
  • Vysoce výkonné podávací válce a propracovaný systém pohybu dokumentů zaručují spolehlivou práci s papírem, která nemá konkurenci
  • Pro plynulý provoz má skener inteligentní funkci opakovaného podání dokumentu v případě podání více listů dokumentu najednou,což současně zvyšuje produktivitu a minimalizuje nutnost zásahů uživatele

Canon Europe, světový lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, představil svůj nejvýkonnější kompaktní stolní skener imageFORMULA DR-M160. Novinka je určená především pro náročná firemní prostředí, která vyžadují rychlé, vysoce kvalitní a spolehlivé řešení pro skenování.

Dokumentový skener imageFORMULA DR-M160 přináší působivé oboustranné skenování s rychlostí až 120 obrázků za minutu při rozlišení 300 dpi, což z něj dělá ideálního pomocníka pro vytížená kancelářská prostředí, která vyžadují rychlé a přesné dávkové snímání, získávání dat z dokumentů a komplexní řešení pro zpracování dokumentů.

imageFORMULA DR-M160 má vzhledem ke svým kompaktním rozměrům unikátní robustní konstrukci, která obsahuje velmi výkonné podávací válce a propracovaný systém pohybu dokumentů. Tyto vlastnosti umožňují spolehlivě a lehce zvládnout i vysokou denní zátěž.

Podavač dokumentů s kapacitou až na 60 listů přesně odděluje jednotlivé listy papíru, které tak mohou být rychle a přesně zpracovány v dávkách, včetně dokumentů různých velikostí. Skener imageFORMULA DR-M160 je univerzální pomocník pro různé podnikové aplikace. Umožňuje skenování nejrůznějších typů dokumentů, včetně tlustých i tenkých listů, embosovaných karet a dokumentů dlouhých až 3 metry.

Pro plynulý provoz má imageFORMULA DR-M160 inteligentní funkci pro opakované podání dokumentu v případě podání více listů dokumentu najednou. Pokud je detekováno v dráze skeneru více listů dokumentu najednou, jsou vráceny do výstupní přihrádky na přeskenování.Navíc je umístěno na čelním panelu skeneru tlačítko dvojitého podání DFR, které uživateli umožní detekci dvojitého podávání podle potřeby vypnout a pokračovat ve skenování - například při skenování obálky.

„Řada firem se snaží implementovat do svých podnikových procesů více decentralizovaný přístup ke skenování, tak aby byly důležité dokumenty přeneseny přímo ze stolu zaměstnance do digitálního prostředí. Nový skener imageFORMULA DR-M160 je naší vlajkovou lodí a nabízí bezkonkurenční spolehlivost a výkon. Robustní a zároveň kompaktní design umožňuje uživatelům pracovat mnohem efektivněji,“ říká Jiří Jedlička, produktový manažer divize skenerů společnosti Canon CZ.

Součástí balení je profesionální software*, který nabízí výkonné nástroje pro zpracování obchodních dokumentů, včetně rychlého připojení na SharePoint a ukládání souborů do formátu PDF-A pro dlouhodobou archivaci.

Dokumentový skener imageFORMULA DR-M160 bude v Evropě v prodeji od září 2011.

Tiskové zprávy

Diskuse