EA - Gatling Gears na PC

7. 9. 2011 02:05    Rubrika: Tiskové zprávy

Gatling Gears& z Xbox LIVE Arcade a PlayStation Network přichází také na PC v digitálním formátu. Hráči budou uhýbat, kličkovat a manévrovat v husté nepřátelské palbě této zběsilé střílečky.

EA - Gatling Gears na PC

ZAPOJTE SE DO BITEV V GATLING GEARS NA PC

Úspěšný titul Gatling Gears™ z Xbox LIVE® Arcade a PlayStation® Network přichází také na PC v digitálním formátu. Hráči budou uhýbat, kličkovat a manévrovat v husté nepřátelské palbě této zběsilé střílečky, která je v prodeji za cenu 9.99 EUR v onlinovém obchodě EA Origin™. V Gatling Gears je úkolem hráčů probojovat se 30 originálními úrovněmi s pomocí obrovského arzenálu smrtících zbraní, mezi nimiž nechybí rotační kulomety, granáty ani rakety.

Hráči se ujmou role Maxe Brawleyho, jenž usedne do svého bojového stroje Gatling Gear a vydá se zachránit planetu a porazit Impérium. Hra obsahuje kompletní onlinový i kooperativní offlinový režim. Ačkoli hráči společně bojují za vznešenou věc, nechybí zde ani individuální soutěžení o skóre v žebříčku. Body lze získávat za sbírání součástek z nepřátel sešrotovaných na bitevním poli. Každá součástka posouvá hráče blíže k získání účinných vylepšení pro jejich stroje Gatling Gear.

Gatling Gears prověří schopnosti hráčů na maximum v režimu Survival, v němž budou svádět nelítostné souboje s nepřáteli v 10 totálně chaotických kolech na půdě virtuální arény. Úkoly ve hře lze plnit samostatně či v kooperaci se spoluhráčem, ale vždy půjde o frenetické kličkování v husté palbě nepřátelský tanků a vojáků či uhýbání před raketami, minami a žárem plamenometů. Současně je také nutné uchovat bez poškození vzácné nerostné zdroje.

Gatling Gears vyvinulo amsterdamské studio Vanguard Games ve spolupráci s vydavatelstvím EA Partners. Více informací o Gatling Gears naleznete na oficiálních stránkách http://gatlinggears.com, twitterovém kanále http://twitter.com/vanguard_eg nebo facebookové stránce http://www.facebook.com/VanguardGames.