Epson pomáhá firmám snížit náklady na tisk

7. 9. 2011 02:02    Rubrika: Tiskové zprávy

Řada tiskáren WorkForce Pro WP-4000 a řada multifunkčních tiskáren WorkForce Pro WP-4500 poskytují tisk v kvalitě laserového tisku, vysokou spolehlivost a náklady na stránku až o 50 % nižší, než v případě konkurenčních laserových tiskáren.

Epson pomáhá firmám snížit náklady na tisk

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Epson pomáhá firmám snížit náklady na tisk o 50 procent

Novou řadu vystihují vlastnosti jako výběr, výkon, ekonomické a ekologické řešení

Společnost Epson vyvinula v rámci nového přístupu k řadě produktů pro firmy nové specifické tiskárny a multifunkční zařízení, které byly navrženy tak, aby malým i středně velkým firmám nabízely výsledky vysoké kvality, odolnost a šetrnost k nákladům i spotřebě energie. Produkty byly poprvé představeny v rámci několika akcí během měsíce června, kdy společnost Epson představila svoji novou strategii „Engineered for Business“.

Řada tiskáren WorkForce Pro WP-4000 a řada multifunkčních tiskáren WorkForce Pro WP-4500 poskytují tisk v kvalitě laserového tisku, vysokou spolehlivost a náklady na stránku až o 50 % nižší, než v případě konkurenčních laserových tiskáren. Tyto vysokorychlostní inkoustové tiskárny nabízí skutečnou alternativu k laserovým tiskárnám a jejich neuvěřitelně rychlý automatický oboustranný tisk přináší prostřednictvím snížení spotřeby papíru také další úspory.

Mezi výhody pro firmy patří nižší náklady na inkoust, velký výběr z inkoustů s vysokou výtěžností (až 3 400 stránek), čistější text a ostřejší obrázky díky rozlišení tisku 4 800 x 1 200 dpi, což je mnohem více, než v případě porovnatelných laserových tiskáren. Tyto produkty budou k dostání během září 2011. Ostatní modely s podporou PDL pro komplexní prostředí informačních technologií, včetně formátů PCL6, PCL5c a Adobe PostScript 3 budou k dispozici později téhož roku.

Andrew Semple, head of business imaging division ve společnosti Epson Europe, uvádí: „Řada WorkForce Pro představuje neuvěřitelně konkurenceschopnou řadu zařízení pro společnosti: nové jméno, nový přístup, navíc je součástí naší nové strategie Engineered for Business, která si zakládá na možnosti výběru, výkonu a ekonomických a ekologických vlastnostech.“„Chápeme potřeby firem: jedná se o potřebu vysoce kvalitních, spolehlivých, praktických, maximálně výkonných a ekonomických produktů. Firmy do nynějška musely volit kompromis. S řadou WorkForce Pro však mají nadosah vše potřebné.“

Společnost Epson také využila příležitosti a posílila úspěšnou řadu inkoustových tiskáren o modely Stylus Office BX535WD a BX635FWD. Tato vysoce rychlá multifunkční zařízení umožňují tisknout, skenovat i kopírovat a nabízí takový výkon a ekonomické možnosti, které zákazníci od produktů společnosti Epson očekávají. Mezi jejich vlastnosti patří samostatné inkoustové kazety, oboustranný tisk, vysokokapacitní inkousty XL poskytující až 50procentní úsporu na stránku1, možnost připojení v síti Wi-Fi nebo Ethernet, vysoká kapacita, zásobník na papír s předním plněním a snížená spotřeba energie s certifikátem ENERGY STAR, která zajistí nižší účty za elektřinu.

Alberto Raviolo, head of small business inkjet division ve společnosti Epson Europe, vysvětluje: „Tyto nové modely nabízí také rozšířenou možnost připojení, se kterou můžete tisknout z mobilních zařízení, jako jsou telefony smartphone a počítače Tablet PC .“

Tyto nové produkty byly vytvořeny jako odpověď na požadavky firem. Jsou součástí nové strategie Engineered for Business, ve které se společnost Epson zavazuje podporovat firmy nabídkou následujícího:

  • Výběr – z technologií a široké řady produktů, médií a služeb; to vše navrženo speciálně pro firemní prostředí
  • Výkon – produkty s vysokou produktivitou a mnoha důležitými funkcemi, které do společnosti přinesou vyšší efektivitu
  • Ekonomické řešení – produkty šetrné na spotřebu papíru, energie a médií
  • Ekologické řešení – produkty s nízkým dopadem na životní prostředí

Všechny modely jsou dostupné od září 2011.

Tiskové zprávy

Diskuse