HP Trusted Advisor

7. 9. 2011 22:53    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost HP představila novou poradenskou službu, která se zabývá optimalizací a snižováním rizik spojených se strategickým řízením, návrhem a budováním datových center.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

HP Trusted Advisor snižuje složitost návrhu a výstavby datových center

Společnost HP spolupracuje na vývoji vysoce výkonných a energeticky efektivních datových center se Steel ORCA LLC

Společnost HP představila novou poradenskou službu, která se zabývá optimalizací a snižováním rizik spojených se strategickým řízením, návrhem a budováním datových center.

Služba HP Trusted Advisor nabízí zákazníkům možnost konzultací se špičkovými odborníky z HP, kteří s nimi úzce spolupracující při zvažování všech aspektů obchodních operací, IT infrastruktury a vybavení, stejně jako u nasazování konkrétních technologií, například cloudu nebo green computingu. Zákazníci tak mohou snáze a rychleji zprovoznit komplexní datová centra a přejít na IT strategii, která přesně splňuje jejich obchodní cíle a záměry.

„Časové a finanční závazky firem při budování či vylepšování datových center bývají překvapivě vysoké a prostor pro nepřesnosti extrémně malý,“ řekl Rick Einhorn, ředitel HP Critical Facilities Services. „Naši konzultanti z oblasti datových center mají ovšem ojedinělou schopnost objevit a navrhnout skutečně integrovaná řešení napříč všemi možnostmi a provést klienty složitými klíčovými rozhodnutími. To vše při dodržení plánu a v rámci stanoveného rozpočtu.“

HP Trusted Advisor z portfolia HP Critical Facilities funguje jako „průvodce“ ve všech fázích vývoje datového centra. Tato služba tvoří dílčí prvek strategie Converged Infrastructure a drží se programového přístupu k životnímu cyklu datového centra. Zahrnuje analýzu a doporučení pro schvalování firemních procesů, plánování, návrh a budování, provoz a migrační proces.

Společnost Steel ORCA LLC navrhuje, buduje a provozuje datová centra poháněná různými energetickými zdroji. Spojením s HP Trusted Advisor dochází k transformaci původních menších průmyslových jednotek na vysoce výkonné komplexní systémy vhodné pro nasazení do firemní modulární IT infrastruktury.

Nové řešení Steel ORCA Bucks County DC představuje datové centrum na klíč včetně spravovaného hostingu a profesionálních služeb. Dokáže efektivněji využívat zdroje a snižovat náklady, což představuje cenný benefit pro každého zákazníka.

„Měli jsme vizi o vybudování datového centra, které bude účinně redukovat uhlíkovou stopu a přitom poskytne vysoký výpočetní výkon s velkou hustotou,“ uvedl David Crocker, předseda představenstva a generální ředitel Steel ORCA LLC. „Brzy tuto vizi můžeme i naplnit, díky službě Trusted Advisor společnosti HP, která nás provázela celým vývojem programové strategie a návrhem datového centra. Nyní nám pomáhá řešit design a ve finále ji využijeme při výstavbě a nasazení zařízení do provozu.“

Služba HP Trusted Advisor je celosvětově dostupná prostřednictvím HP Technology Consulting Services. Cena se odvíjí od rozsahu implementace. Další informace jsou k dispozici v dokumentu Steel ORCA LLC HP case study.

Konvergovaná infrastruktura HP je klíčovým prvkem strategie Instant-On Enterprise, která ve světě nepřetržité konektivity umožňuje využívat technologie při veškeré spolupráci se zákazníky, zaměstnanci, partnery a občany.

Tiskové zprávy

Diskuse