Logitech Wireless Solar Keyboard K750

8. 9. 2011 02:03    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Logitech přináší solární energii i uživatelům počítačů Mac a uvádí klávesnici Logitech Wireless Solar Keyboard K750 for Mac.

Logitech Wireless Solar Keyboard K750

Logitech přináší světelnou energii i uživatelům počítačů Mac

Nová klávesnice Logitech Wireless Solar Keyboard K750 for Mac je napájena světlem, ale může pracovat až tři měsíce v úplné tmě

Společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) přináší solární energii i uživatelům počítačů Mac a uvádí klávesnici Logitech ® Wireless Solar Keyboard K750 for Mac ®. Tato nejnovější verze klávesnice má stejný vynikající design a funkce jako Logitech Wireless Solar Keyboard K750 a je k dispozici v různých barvách. Potíže s bateriemi se tak stávají minulostí díky vestavěným solárním článkům, které napájejí klávesnici energií z okolního světla.

„Dlouho jsme slýchali ze strany spotřebitelů, že by od nás chtěli vidět víc výrobků určených pro počítače Mac," řekl Rory Dooley, senior viceprezident společnosti Logitech a generální ředitel obchodní jednotky pro ovládací zařízení. „Jsem rád, že jsme jim naslouchali, a nyní můžeme hrdě nabídnout jednu z našich nejmodernějších klávesnic navrženou speciálně pro uživatele počítačů Mac."

Klávesnice Logitech Wireless Solar Keyboard K750 for Mac je k dispozici v pěti barvách, z toho čtyři výhradně pro uživatele počítačů Mac, a je napájena světlem, dokonce i pokojovým. Pro napájení není potřeba přímé sluneční záření, stačí okolní světlo v místnosti, takže se už nikdy nebudete muset obtěžovat s výměnou baterií. A po plném nabití může klávesnice pracovat až tři měsíce v naprosté tmě. Navíc si můžete stáhnout aplikaci pro solární napájení, která vám na první pohled dodá informace o úrovni nabití baterie, a dokonce vás upozorní, když budete potřebovat více světla.

Díky svému zpracování bez PVC a balení v plně recyklovatelné krabici je tato klávesnice navržena tak, aby minimalizovala dopad na životní prostředí. Bezdrátová klávesnice Logitech Wireless Solar Keyboard K750 for Mac má plný rozsah kláves včetně numerické části. Její layout byl navržen pro uživatele počítačů Mac, takže jsou všechny klávesy tam, kde jste na ně zvyklí. Design klávesnice spojuje to nejlepší z tradičních klávesnic a notebooků spolu s unikátním řešením prohloubených kláves od společnosti Logitech, a tak vám na dlouhé hodiny umožní rychlejší, tišší a příjemnější psaní. Se svými elegantními liniemi a tenkým profilem dodá tato prostá klávesnice vašemu pracovnímu prostoru styl, ať už ji používáte s notebookem, nebo s desktopovým počítačem.

Klávesnice Logitech Solar Keyboard K750 for Mac se dodává s pokročilým 2,4 GHz bezdrátovým připojením, které prakticky eliminuje zpoždění a výpadky, a s malinkým přijímačem Unifying, na který po zapojení můžete zapomenout, protože může zůstat trvale v notebooku a klávesnice tak bude vždy připravena k použití.

Cena a dostupnost

Logitech Wireless Solar Keyboard K750 for Mac je v USA a v Evropě k dispozici od konce srpna 2011 za prodejní cenu €79.99 (1999 Kč), a to na oficiálním e-shopu na stránkách www.logitech.com. Zde také najdete všechny dostupné barevné variace pro vaši oblast.